Зловещи тръбни звуци бяха чути и в Англия (видео)

През последните години от различни краища на планетата свидетели съобщават за странни зловещи звуци, идващи от небето. Тези звуци могат да бъдат описани като кръстоска между мощно тръбене на духов инструмент и ужасен рев на някакво гигантско фантастично животно. Съобщения за такива зловещи звуци идват от Русия, Украйна, Казахстан, Израел, САЩ, Канада, Испания, Египет, Судан и много други страни.

Религиозните хора вярват, че мистериозният шум възвестява предстоящия край на света. Защото така звучат седемте тръби на Божите ангели, за които се говори в Библията, и Апокалипсисът вече не е толкова далеч.

Други предполагат, че някъде в океаните се е събудило древно чудовище, и това е неговият рев. Уфолози говорят за извънземни и техните „трикове“ или звукови ефекти, а представителите на официалната наука се опитват да намерят рационално обяснение за това, което се случва.

Учените обвиняват за тези звуци колебанията на студения въздух ,  метални конструкции, движението на тектоничните плочи и други подобни, обаче, не могат да кажат как точно се появяват тези уникални звуци. И защо те плашат хората напоследък по цялата Земя? ..

Най-скорошното доказателство за мистериозното небесно тръбене бе получено миналата седмица от английския град Нотингам. Местният жител Calvin Kyrle чул късно през нощта ужасен рев от улицата и погледнал през прозореца, за да види какво се е случило, и, евентуално да запише странния шум.

Източника на тези звуци  така и не успял да определи, но пък го записал на видео. Чуйте го сами:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *