Как да предизвикате осъзнат сън

sun1. И така, подгответе стаята, за да не ви отвличат шума и светлината.

2. Легнете по гръб, ръцете трябва да бъдат по бедрата, и със затворени очи. Това е най-добре да  правите, когато сте уморени, тогава ефектът ще бъде по-добър.

3. Лежете неподвижно, но се опитайте да не заспите. Ако има желание да се почешете, да мигате или нещо друго – игнорирайте-  всичко това ще премине.

4. Около половин час по-късно ще почувствате тежест в гърдите си, или дори странни звуци –  не се притеснявайте, това се нарича  сънна парализа. Ако в този момент отворите очите си можете да видите халюцинации, но не можете да се движите – тялото ви вече е заспало.

5. Ако искате да заспите наистина,  е достатъчно да затворите очите си – в този случай вие ще бъдете в състояние да контролирате вашите видения.

6 Ако искате да се събудите, ще ви трябва наблюдател – човек, който да ви събуди, когато е необходимо.

7.  И двете форми на сън имат нещо общо помежду си – това не е нещо измислено „отвън“, пътуване из съзнанието, което може да носи някакво значение. Но, не забравяйте –  за  да обясните всичко, което сте видели, трябва да изтълкувате правилно съня – и тук е необходимо да разчитате на своите знания, чувства и усещания, защото всички знаци са уникални.

Сега вече знаете как да започнете да виждате осъзнати сънища. Приятно пътешествие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *