Как да предизвикате осъзнат сън

sun1. И така, подгответе стаята, за да не ви отвличат шума и светлината.

2. Легнете по гръб, ръцете трябва да бъдат по бедрата, и със затворени очи. Това е най-добре да  правите, когато сте уморени, тогава ефектът ще бъде по-добър.

3. Лежете неподвижно, но се опитайте да не заспите. Ако има желание да се почешете, да мигате или нещо друго – игнорирайте-  всичко това ще премине.

4. Около половин час по-късно ще почувствате тежест в гърдите си, или дори странни звуци –  не се притеснявайте, това се нарича  сънна парализа. Ако в този момент отворите очите си можете да видите халюцинации, но не можете да се движите – тялото ви вече е заспало.

5. Ако искате да заспите наистина,  е достатъчно да затворите очите си – в този случай вие ще бъдете в състояние да контролирате вашите видения.

6 Ако искате да се събудите, ще ви трябва наблюдател – човек, който да ви събуди, когато е необходимо.

7.  И двете форми на сън имат нещо общо помежду си – това не е нещо измислено „отвън“, пътуване из съзнанието, което може да носи някакво значение. Но, не забравяйте –  за  да обясните всичко, което сте видели, трябва да изтълкувате правилно съня – и тук е необходимо да разчитате на своите знания, чувства и усещания, защото всички знаци са уникални.

Сега вече знаете как да започнете да виждате осъзнати сънища. Приятно пътешествие!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *