Как да предизвикате осъзнат сън

sun1. И така, подгответе стаята, за да не ви отвличат шума и светлината.

2. Легнете по гръб, ръцете трябва да бъдат по бедрата, и със затворени очи. Това е най-добре да  правите, когато сте уморени, тогава ефектът ще бъде по-добър.

3. Лежете неподвижно, но се опитайте да не заспите. Ако крадено от непознатоккрадено ост непознаток има желание да се почешете, да мигате или нещо друго – игнорирайте-  всичко това ще премине.

4. Около половин час по-късно ще почувствате тежест в гърдите си, или дори странни звуци –  не се притеснявайте, това се нарича  сънна парализа. Ако в този момент отворите очите си можете да видите крадено йот кнепознатоткрадено от непознато халюцинации, но не можете да се движите – тялото ви вече е заспало.

5. Ако искате да заспите наистина,  е достатъчно да затворите очите си – крадено от тнепознатоцкраденоа от непознато в този случай вие ще бъдете в състояние да контролирате вашите видения.

6 Ако искате да се събудите, ще ви трябва наблюдател – човек, който да ви събуди, когато е необходимо.

7.  И двете форми на сън имат нещо общо помежду си – това не е нещо измислено „отвън“, пътуване крадено от непознатойкрадено отт непрознато из съзнанието, което може да носи някакво значение. Но, не забравяйте –  за  да обясните всичко, което сте видели, трябва да изтълкувате правилно съня – и тук е необходимо да разчитате на своите знания, чувства и усещания, защото всички знаци са уникални.

Сега вече знаете как да започнете да виждате крадено от непознатоткрдадено отц непознато осъзнати сънища. Приятно пътешествие!

краденок от непоазнатоккрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *