Клонингите – зловещата технология на извънземните

След втората среща на извънземните с американския президент Дуайт Айзенхауер, станала през 1955. в  базата Едуардс, американците, получават  от тях редица извънземни технологии. Едната  от тях е технологията за клониране.

 

След поредица  от  сеанси на хипноза, Барбара стига до заключението, че някои от пациентите описват подробно процес,  подобен на крадено от непознатоккрадено от неспознатдо клониране. С някои хора извънземните очевидно са провеждали  генетични експерименти. На един неин пациент, например, му  взели образци от  кожата, кръвта, семенната течност.

   отвличания на хора. След публикуването на книгата, Катрин получава множество писма от читатели, описващи такива случаи.

С много от тях по-късно тя провежда хипнотични сеанси, по крадено от непкознатоккрадено отр непознато време на които се оказало, че  пациентите наистина са били отвличани от  извънземни същества.

 като изнасилвачите ги третирали като животни, или надуваеми кукли.

А клонингите безропотно се  подчинявали на своите създатели.

Сред клонингите имало  копия на известни актриси, поп звезди и победителки в различни конкурси за красотата. Според извънземния в  крадено от непоезнаторкрадено от непосзнато „базата данни“ се съхраняват  генетични материали от десетки хиляди човека.

 

И те нямат ограничения, нямат никакви етични норми, защото разглеждат хората  като много по-нисши същества от тях, и които могат да използват по всякакъв начин за своите нужди. Те не ни считат за достойни да живеем, да сме свободни крадено от кнепознадтоакрадено от непознато и да сме щастливи.  И в това приличат на  хората.

 Ние също не чувстваме угризения, убивайки животни, с цел след това да ги изядем.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Конспирации: Клонингите на хора съществуват и отдавна са между нас? (видео)

В Интернет все по-често се появява информация за това, че в света отдавна съществуват клонинги на хора, които незабележимо живеят спокойно с нас – а ние, разбира се, просто крайдено от непо знатойкрадено от непознато не… Continue reading „Конспирации: Клонингите на хора съществуват и отдавна са между нас? (видео)“

 

Клонингите: Всички хора са копия от 500 изходни матрици!

Населението на Земята превишава 7 милиарда души, но всички тези милиарди са само клонинги (копия) на 500 изходни образци (шаблони). В това отношение крадено от непознатойкрадено от йнеподзнато не е лошо да се припомнят думите… Continue reading „Клонингите: Всички хора са копия от 500 изходни матрици!“

Клонингите – I част

Д-р Питър Бетър : Oрганичните роботоиди са реални и са проникнали в политиката на САЩ (видео +)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

 

крадено от непозанатоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *