Конспирацията на генерал-полковник Скрябин: Всичко е готово за извънземна колонизация

Може би, ще кажете, че това е поредната конспиративна теория от изкукал руски генерал? Да? Опитайте се да я прочетете – зад всяка „фалшива новина“ винаги се крие и някаква истина. Колкото и зловеща да е….

Това шокиращо изявление е направено от руския генерал-полковник от  ВВС  Александър Семьонович Скрябин в  интервю за чешкия  вестник Lidové  Noviny на 26-ти юли, 2016. На 28 юли това интервю е напълно премахнато от сайта на вестника, а всички други сайтове, които също са публикували това интервю, го премахват.

Но е имало и хора, които не повярвали на очите си, когато видели това  заглавие и са снимали страница. И явно има защо. Наскоро се появи инсайдерска информация, че вестникът е имал време дори да отпечата пълен тираж  с това интервю, който е унищожен след това изцяло.

Цялата тази ситуация води до ужасната мисъл, че Скрябин е казал  истината …

Оказва се, че нещо подобно се случило през 2004 г., когато редакторът пуска статия, озаглавена „Русия: книги зад решетките“ (Knihy za mrizemi), в която се казва, че взривовете в жилища в Русия през септември 1999 г. са  организирани от ФСБ.

Тогава се намесва руското посолство в Чешката република, като публикува отворено писмо до редактора на вестник „Lidové Noviny“ В. Вачков. Сега, очевидно, на Вачков му е повлияно тихо.

Част от интервюто със Скрябин:

 извънземните, нападения на планетата, колонизацията на хората,  излизаме от киното и тръгваме по пътя си. Но не случайно ви показват това.

Сега мога само да кажа колко отвратително бе да ги гледам. През всичките тези години съм се чувствал  като роб на своята планета, а те тук са собствениците. Президентите на всички страни изпълняват техните  поръчки. А най-важното е, че те изпълняват споразумение. Те отдавна са ви  превърнали в  суровина за извънземните,  в материал. Тези, които остават да живеят, за тях са само работна сила.

– И кога започна всичко това?

– Още в съветските времена, когато към Генералния щаб действаше  свръхсекретната войскова част под номер  10003, занимаваща се с психовойни. Тя се курираше от премиера на СССР Валентин Павлов,  и се ръководеше от генерал-лейтенант Алексей Савин.

Това бяха военни екстрасензи. Какви само задачи изпълняваше тази част! През юни 1991 г. дойде заповед от началството да летим до Узбекистан .. да приемем  извънземните. И такива заповеди получавахме  много години от 70-те. Понякога тези истории бяха публикувани в медиите. Хората се смееха, а ние бяхме в депресия … За Държавата е  обидно.

 слуги на извънземните, които се хранят предимно с едър рогат добитък и хора, понякога – само с енергия на  смъртта, тоест – с душите на жертвите.

– Защо Узбекистан и тези краища? Аз също наскоро четох, че там винаги е имало и все още има повишена активност на НЛО, хората често се сблъскват с извънземни.

– Има много злато и уран. Те го взимат за себе си. В действителност в   света няма злато. Няма никакви трезори за  съхранение. Всичкото злато се дава на извънземните. Аз не знам защо.

Помните ли скандала с американското фалшиво злато, който направи Китай? И всичко това защото злато в световните резерви на практика няма. Дори и в банките, когато го купите,  не ви се дава, то е само виртуално, тоест  – пари вместо  него.

– Какво да очакваме в близко бъдеще? Вие казвате, че ще скоро ще дойде краят.

– Тяхната цел е колонизацията на планетата. Правителствата са перфектно подготвени за всичко това. Русия нямаше  време, а сега догонва. Ние никога не сме създавали толкова много закони, с такава скорост.

И вижте, те са предимно наказателни и контролиращи. Нашите хора не разбират и не виждат това, което ме кара да се чувствам още по-зле. А с телевизията  и специални предавания  мозъкът на народа е така  обработен, че дори и ако  сега се покажат извънземните и започнат да  танцуват на площада, много малко хора ще се впечатлят.

На първо място, след  много години  обработка и внушения, те ще бъдат най-главните тук, и като второ, хората са с емоционално изтощена психика, за да се  шокират и да се противопоставят. На тези  технологии са обучени всички президенти, а    военните ги реализират в  живота.

Тези избор са наистина последни. Повече няма да има избори.  Въпреки, че това е само пародия на избори. Дори Ванга предсказва,  че от 2017 г. започва друго време за  цялата планета … състояние да се доверяват, да общуват с тях и да им се покланят с уважение. А сега всичко отхвърляме, не вярваме в  нищо.

Това точно искаха и постигнаха неканените извънземни. Засега всичко върви по техния план …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *