Шокиращо: Певицата Адел спонтанно показа истинския си рептилски облик в Нова Зеландия

Певицата Адел се извини на феновете си затова, че ги е изплашила, като е показала  истинския си  външен вид на рептилия по време на среща с тях, и е казала, че вече не е  състояние да прави концерти и турнета, докато не се научи да контролира спонтанните си превръщания във влечуго.

Според шокираните фенове и репортер от New Zealand Herald, Адел „се   превърнала в  двуметрова рептилия“ на сцената на стадиона в Оукланд след финалния концерт от световното си турне.

Десет от най-верните и фенове били поканени зад кулисите, за да се срещнат с Адел след последното и шоу в Нова Зеландия и определено са получили повече, отколкото са очаквали, когато пред „очите им“ певицата от човек  се превърнала в „масивна, най-малко осем или девет фута висока, могъща рептилия със „зелено-сиви люспи“, твърдят свидетелите.

Репортерът Джим Джоунт написа в New Zealand Herald, че Адел имала „мигащи  очи на рептилия  с черна ивица по средата“ и „люспести образувания“ по цялото тяло.

„Тя изглеждаше шокирана, сякаш не беше готова за такава трансформация“ -твърдят  свидетелите на   «New Zealand  Herald».

Джеси Уорън, един от най-верните фенове на Адел, също казва за  Herald , че Адел казала, че промяната във формата и  „я парализира“, и тя „не може да се контролира“, докато не се научи да се контролира и да се въздържа от превръщане в рептилия. Тя няма да се  появява публично, докато не се научи да контролира своя облик.

„Адел каза, че тя няма да може да пее на живо или да прави турнета, докато не се научи да контролира промените във външния си вид.“

Предупреждавайки  читателите си да се „хванат за шапките“, репортерът на Herald пише, че когато те били поканени зад кулисите, за да се срещнат с Адел, станали  свидетели на това как британската певица „се превърна в гигантски гущер“, след което тя се извинила, че ги е изплашила, обяснявайки, че това не е от злоба, и че е „добра рептилия“.

От редакцията на «The New Zealand Herald» не отговориха на въпроси за това защо са премахнали статията от своя уеб сайт, както и дали са действали по нечия заповед.

Това не е първият път, когато новинарски канал и социална платформа са подложени на цензурира на съдържание, свързано с промяна на формата и превръщането на известни личности в рептилии, а  Twitter е печално известен с това, че  премахва туитове и  със скрити забрани на акаунти, когато знаменитост-рептил случайно се покаже в истинския си вид пред обществеността.

Така съобщението за това, че феновете на Джъстин Бийбър са го видели в образа на рептил, публикувано от австралийското издание Perth Today бе отстранено в същия ден на публикуване и вътрешни лица твърдят, че вестникът е бил принуден да премахне тази  статия от представители на световния елит.

През януари Кейтлин Дженър  също е видяна в облик на рептилия  в ресторант в Малибу, Лос Анджелис. В Twitter се появиха хиляди туитове и ретуитове  #ReptilianCaitlyn и влязоха в топ 10 на най-обсъжданите теми. Но  Twitter  изтри туитове, като заяви, че са нарушили правилата Hateful Conduct на платформата, и вирусната   тема бе „угасена“.

Музикалната индустрия на рептилиите илюминати

Джеси Уорън  разказа за Your News Wire, че тя и нейните колеги, фенове на Адел вече са убедени, че дългогодишните слухове за тази индустрия са верни: Адел е член на рептилоидно -хуманоидната раса, които  са проникнали в  музикалната индустрия на илюминатите, а чрез поп културата  разпространяват програмата си и промиват  мозъците на впечатлителните младежи.

Според историците в цялата история е имало редовни наблюдения на рептилии по целия свят, но се смята, че сега сме в златната ера на рептилиите. Съществува убеждението, че светът все повече се осъзнава,  събужда се и че завесата бавно се вдига.

Експерти твърдят, че сега има все повече хора откогато и да било, които са в състояние да наблюдават промяната в облика, но  ако двама души гледат  една и съща сцена, не е задължително и двамата да бъдат в състояние да разпознаят рептилоида.

Говори се, че кралица Елизабет, Върховната жрица на господстващата раса на илюминатите-рептилии, най-често показва истинското си лице, а наблюденията върху рептилиите знаменитости, включително и в музикалната индустрия и сред холивудските звезди, стават все повече и по-чести.

За повече  информация, моля посетете : http://yournewswire.com/adele-caught-shapeshifting-reptilian-new-zealand/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *