Учени: Извънземните се крият сред хората

 Руски учени – уфолози твърдят, че извънземните отдавна живеят  сред хората. Следователно тяхното търсене  в космоса е  безсмислено.

Тези учени смятат, че около Земята се намират още  26 светове на извънземни цивилизации. Цивилизациите  на тези светове, включително и  тази на Земята, често се припокриват една с друга. Уфолозите смятат, че нивото на интелект на тези извънземни  посетители им позволява да се крият от хората, и спокойно да живеят  паралелно с тях на една и съща планета в продължение на десетилетия.

Да сменят облика си чужденците могат с  определени технологии, които са неизвестни на човечеството. Само благодарение на повишената секретност и  повишено внимание,  хуманоидите успяват да крият доказателствата за тяхното съществуване, пише „Актуални новости“.

Американски учени съобщиха наскоро за  уловен необичаен сигнал. Той е бил уловен на Земята и е дошъл от Космоса. Според експертите, това е дело на извънземните.

Отначало се е смятало, че тези мистериозни мощни космически лъчи са „ехо“ от колосално  освобождаването на енергия, която се появява в резултат на раждането на свръхнова или сблъсък на черни дупки. Но  според астрофизиците от Харвардския университет, 11 от тези сигнали могат да принадлежат на гигантски извънземен  кораб, който  е с размери  два пъти колкото размера на Земята.

Споменатият  кораб, движещ  се със свръхсветлинна скорост, изпраща сигнали, намирайки се на  три милиарда светлинни години от нашата планета. Днес съдбата на този извънземен кораб  е неизвестна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *