Ултиматум на извънземните или последно предупреждение за световната олигархия?

Твърди се, че извънземните са предупредили световния елит и суперолигарсите,  контролиращи Земята, че   трябва бързо да въведат ред  „у дома“ или да се сблъскат с   „окончателна присъда“ / „Космически рестарт“?

(Кратък преразказ на статията на veteranstoday.com – екстраординарно  електронно издание на бивши служители на Държавния департамент на САЩ крадено от непознаатоакрадено отт непознато и разузнаването – заб.   NEPOZNATO.)

(Бележка на автора: Тази статия е написана за добре информирани  действащи и  пенсионирани военни, сътрудници на разузнаването и службите за сигурност, политици на високо равнище  и членове на Конгреса,  и ако нямате никакви познания по въпроса за тайните космически войски, да четете тази статия  крцадено от непознатоакрадено от непознато най-вероятно означава, да за губите ценно време).

Последното предупреждение е предадено от  доброжелателни извънземни. Те са предупредили суперелита и олигарсите, които контролират планетата Земя, че трябва бързо да „подредят къщата“ или ще  получат „окончателно решение“ / Космически рестарт.

Някои от източниците на високо ниво, включително и главния  редактор на „veteranstoday“ крадаено от непоз натоцкрадено от непознато Гордън Дъф,  твърдят, че на   суперелита и   олигарсите е предадено  много сериозно съобщение.

Посланието е било мрачно,  в милитаристичен стил, и е доставено на неотдавнашната среща на определена висша група суперолигарси,  но не и на CFR (Съвета за международния отношения) или на Тристранната Комисия, а  може,  би на крардено аот непознаторкрадено от непознато група  нещо като „Общество на Пилигримите.“

Можеше да се очаква, че ще бъде изключително трудно да се получи точна информация за такава чувствителна среща и за това какво се случва зад затворените врати при високо ниво на сигурност, но Гордън Дъф предостави потвърждение, защо  всъщност се е състояла тази среща.

крадено дот непознатоккраденао от непознато

Като непотвърдена хипотеза може да се  твърди, че на служител на Организацията на обединените нации на много високо ниво е  предоставено  много мрачно послание за елита суперолигарси от името на определена група  извънземни.

Същността на посланието – предупреждение, че ако суперелита не  спре произвола, корупцията на всички нива и разпространението крадено от непознатаоткрадено ота непознато на злото в света, много мощен космически субект ще стартира „окончателното решение“, или тотално „Космическо рестартиране“ на планетата Земя.

И 90% от присъстващите на срещата само след две години няма да са в състояние да се  появят в подобна зала.

Макар че не е ясно каква група извънземни е изпратила краденао от непознатойкрадедно от непознато този  ултиматум. Много е вероятно, че заплахата идва от същества, които са отговорни за разпространението на злото на тази планета в продължение на много хиляди години и е известна като основна  паразитна същност на  планетата.

Какво по-конкретно може да бъде „окончателното решение“, или тоталния  „Космически рестарт“ на планетата Земя?

Не крадено от непознато дкрадено отс непознато мога да ви дам  точна информация за това, какво ще бъде решението  за „Деня на Страшния съд“, или каква ще е  действителната причина. Може да се направи  само едно обосновано предположение.

Това може да е предупреждение, че ако не се отърве обществото от корупцията, от злото, много скоро нашата цивилизация, крадено от непознартсоккрадено от непознато каквато я познаваме, ще престане да съществува. Може би това ще бъде масова гибел. Или, може би, ще бъде предизвикана гражданска война, размирици в големите градове, палежи в  големи градски райони, последвани о от масови репресии и масови арести от страна на Министерството на вътрешната сигурност (DHS); или провокиране на крйадено от неепознатоекрадено от непознато Световна ядрена война; или може би ще започне мащабен глобален  икономически колапс със спиране на тока, и унищожаването на инфраструктурата в хиляди  градове.

Или, може би, ще се случи геофизическо нападение на планетата Земя  от група извънземни  с фантастични космически оръжейни системи, което ще доведе климатичен апокалипсис или екологична катастрофа. крадено оет непознат ойкрадено от непознато Или, може би, към Земята ще бъде насочен метеоритен удар. Или, може би, директна инвазия на зла, паразитна, канибалска група от извънземни, известна като Dracos, влечуги от „Ордена на Змията“. Може би това е решение, което включва нов потоп, който ще бъде предизвикан от  използването на електромагнитни оръжия. Може би крадено от непо знаторкрадено от непозйнато това ще бъде климатична катастрофа или повтарящи се бедствия. Или внезапна детонация на целия ядрен потенциал.

Въпреки това има и версия, че една приятелска група от извънземни, известна като високите Бели нордици се опитва да предупреди елита и  суперолигарсите, че ако те не се откажат от практиката на злото,  убиване крадено от непознаторкрадено от нетпознатоа и насилие, те ще загубят всичко, което притежават, а  целият  свят ще се окаже в  руини, в резултат на ядрена Трета световна война.

Има и версия, че целта на предупреждението е  да се предотврати използването от  групата на суперелита и извънземните  Dracos на съвместно разработени високотехнологични оръжейни технологии за изкривяване крадено от нсепознатоткрадено от не познато на времето, което е   заплаха за галактиката или за цялата Вселена.

В статията се казва, че в близко бъдеще ще бъде разкрито присъствието на извънземните на Земята, както и това, че  земляните имат  космически кораби, работещи на принципа на антигравитацията.

По-специално,   наскоро бе съобщено  от вътрешен човек, който разказва, крадено от н епознатодкрадено от не познато че е служил в тайния космически флот на Силите за отбрана на Земята.

Информаторът направи изявление, че е прекарал почти три години на  служба  в секретния крадено от непознатоакрадено от непорзнасто космически флот, пише exopolitics.org. Този флот се управлява от международна организация, наречена Сили за  отбрана на  Земята.

В ексклузивно интервю, публикувано в ExoNews ТВ,  информаторът, който използва псевдонима капитан Кей, казва, че Силите за отбрана Земята  наемат служители от военните служби на различни страни, включително Китай, Русия и Съединените крадено от непоз натоакрадецно от непознато щати.

Той твърди, че той е бил нает от таен клон на морската пехота на САЩ –  „Специален Отдел“ след като е работил преди това в продължение на 17 години на Марс в служба за защита на петте човешки колонии заедно с  местни марсиански форми на живот.

Свидетелство на капитан кр адено от непознатоскарадено от непознато Кей описва три различни видове космически  изтребители и три бомбардировача, за които той е бил обучаван. Обучението се е провеждало в тайна луна база, наречена Командване на лунните операции, на луната на Сатурн – Титан, и  в дълбокия Космос.

Космическите  изтребители и бомбардировачите  имат различни системи  двигатели, като се започне крадено от неепознатоекрадено ост непознато от използването на ядрени реактори, включително ядрен синтез, електро – гравитационни системи, космически устройства, пътуващи във времето, и по-традиционните системи ракетни двигатели.

Той също така свидетелства за  наличието на най-малко пет големи, с форма на пура,  космически носители, които са в състояние да правят междузвездни полети, които са „дом“ за крадено от непозйнатоккраддено от непознато по-малки изтребители и бомбардировачи. Капитан Кей твърди, че той е работил на  един от тях, наречен „EDF SS Nautilus“, който имал дължина от почти  ¾ миля.

Капитан Кей твърди, че съществува стриктно спазване на правилата за  липсата на комуникация със Земята по време на военната служба и задължителни изисквания кркадено от непознатойкрадено от непознатор по време на операции извън Слънчевата система.

След навършването на  20 години трудов стаж, капитанът присъствал на пенсионна  церемония в Командването на Лунните операции, на която присъствали ВИП-гости, включително и бившият министър на отбраната Доналд Ръмсфелд.

Част от показанията на капитан Кей съвпадат  с показанията на други информатори, описващи секретния крадено от непознатодкрадеанро от непознато космически флот. Най-забележителни  сред тях са свидетелствата на бившия президент на САЩ Роналд Рейгън, който се позова на свръхсекретен космически  флот на 11 юни 1985 г.  в своите дневници, в които казва, че „нашата способност да летим в Космоса е такава, че ние може да изпрати в орбита  300 човека“.

крдадено от непознаторкрадено оцт непознато

Редица информатори и авиационни експерти се появиха пред  обществеността за да покажат различните детайли на върхови антигравитационни технологии, които могат, според  Бен Рич (бивш главен изпълнителен директор на Lockheed Skunkworks CEO) „да приемат извънземните у дома си.“

Капитан Кей в момента търси документи за да удостовери своя  невероятен опит и  крадено от непоазнатоакрадено от непознцато предлага показанията си  като доказателство за напредъка на човешката цивилизация, която има таен космически  флот.

Със съкращение от http://www.veteranstoday.com/2014/06/23/alien-agenda-iv-alien-ultimatum-or-final-warning/

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

ФБР разсекрети материали за ефирната извънземна цивилизация на асурите (видео)

Както е известно, почти всички секретни крадено от непосзнатоцкрадено от непозанато материали, с редки изключения, имат срок на давност, след което се разсекретяват. В случая, както пише esoreiter, тайната е вдигната от един много интересен… Continue reading „ФБР разсекрети материали за ефирната извънземна цивилизация на асурите (видео)“

Разсекретени документи на ФБР потвърждават: „Земята се посещава от междупространствени същества“ крадеано от непознатоакрадено от непознатсо (видео)

Разсекретен документ на ФБР потвърждава, че има същества от други измерения. Абсолютно секретен документ от архива на ФБР говори за междуизмерни, междупространствени същества и за това как техните „космически кораби“… Continue reading „Разсекретени документи на ФБР потвърждават: „Земята се посещава от междупространствени същества“ (видео)“

Бивш сътрудник на ФБР: крадено от непознатоакрайденоа от непознато „Видях ангели“

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоекрадено от неепознеато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *