Вашата енергия може да бъде „изсмукана“ моментално. Пазете се!

Опитайте се да забележите колко лесно може да ви изтощи сутрин пътуването в автобуса или метрото. Не е лесно, но все пак: Десетки   агресивни и измъчени граждани застават до вас, които само чакат някой да излее гнева си,  и от който да „засмучат“ липсващата им енергия.

Колкото повече сте подложени крадено оет цнепознатоцкрадено от непознато на общото настроение, толкова повече рискувате да бъдете „изсмукани“ от вашите „другари“ по нещастие.

Всеки ден ние се сблъскваме с хора, които, макар и да не бъркат с ръце в джоба ни, се целят в нещо, което не може да се купи с пари. От нас постоянно крадат жизнена енергия, крадено от непознатойкра дено еот непознато но защо се случва това и как да отблъснем вампира – нас, уви, не са ни учили в училище.

Ти на мен, аз на теб

За малцина е  тайна, че човекът не е само материално тяло, но и енергии, много от които са известни на учените от дълго време: това крадено от непознатоцкрадено орт неподзнато са електрическите излъчвания на мозъка, неутрони и неутрино, които съставят атомите, и, разбира се, биоенергия или биоплазма.

Биоенергетиците твърдят, че хората винаги обменят енергия, дори когато спят или мълчат. Взаимодействието на нашето енергийно поле с друг човек ние усещаме подсъзнателно – реагираме или с промяна в настроението или с физическото крадено от непознатойкркадедно от непознато си състояние. Ако с някой ви е приятно и леко, ако имате нещо,  за което ви е приятно да помълчите, тогава този обмен на енергия тече идеално, вие се „захранвате“ един друг, и двамата печелите от това. Но ако чувствате гняв, рязка загуба на сила, тревожност или внезапна болка, значи крадекно от непознеатоакрадено от непознато се намирате до крадец на енергия.

Биоенергията е необходима на всеки, като кръвта и лимфата. Но понякога катастрофално липсва. Причините за този недостиг може да са няколко. Те включват: сериозно заболяване, старост, силна умора. Но няма нищо по-изтощително за хората като негативни емоции: гняв, раздразнение, алчност, вина, ревност. Именно те крадено от непознатоакрадено о т йнепознато създават „дупки“ в нашето енергийно поле, а през тях „изтича“ нашата сила. Губейки много от енергията си, хората неизбежно търсят начин да я компенсират.

Доброволната ви помощ за вампира

Забележете колко лесно може да ви изтощи сутрин пътуването в автобуса или метрото. Десетки   агресивни и измъчени граждани застават до вас, крадено от непознаатоакрадено от непознатоа които само чакат някой да излее гнева си,  и от който да „изсмучат“ липсващата им енергия. Колкото повече сте подложени на общото настроение, толкова повече рискувате да бъдете „изсмукани“ от вашите другари по нещастие.

У спокойните, радостни хора биополето е балансирано и наподобява златно яйце – в такава „черупка“ е крадеано от непознатойкрадено от непознеато трудно да се направи пробив. Но точно в това вижда своята задача гладният „вампир“, така че той ще се опита да изкара потенциалната жертва от равновесие. Рецептата: ще се опита да ви разсърди. В пристъп на гняв сами изригвате навън своите емоции и с тях – по-голямата част от енергията крадено от непознатоакрадено рот рнепознато си.

Да вземе това, което иска, „вампирът“ може и чрез страх: страхът създава „дупки“ в аурата на човека. Прониквайки през тях енергийният лакомник започва своя празник.

Често лягаме на жертвения олтар доброволно! „С изключение на теб няма към кой друг да се обърна“, „Аз съм толкова нещастна,“ – кой от крадено от нейпознатоккрадено ост непознато нас, след като е видял сълзите на приятел не е побързал да го утеши? И сега вие сте се „отворили“ и енергията изтича от вас както от спукан резервоар. След това винаги се чувствате много уморени и безразлични към всичко.

Въпреки че неволен вампир можете да откриете и в непосредственото кртадено от непознато крадено от непрознато си обкръжение. Ако се хващате на такива обвинения: ти си лоша майка или недостойна дъщеря, губите сила да се самобичувате. Това отваря пътя за вампира-роднина. Никой от семейството не си постави за цел да отнеме от вас малко или повече енергия и да навреди. Това се случва на подсъзнателно ниво. крадено от непознатоккдрадено отд непознато Положителният момент в брака е, че семейството автоматично ни „захранва“ с енергия, когато е необходимо.

Нещо не наред

Колкото и хармоничен да е енергийният баланс на съпрузите от неочаквани сривове никой не е застрахован. Разтревожените жени усещат: със съпруга нещо не е наред, но не разбират какво. В повечето случаи крадено от непоазнато цкрадено от непознато като видят, че мъжът започва да „инвестира“ в отношенията по-малко лична енергия, съпругата поставя „диагноза“: не ме обича.

Не бързайте да вдигате тревога и да искате обяснения. Помислете за това, с какво може да са свързани тези промени: може би съпругът е започнал да се уморява по време на работа крадедно от непойзнатоакрадено от непознато или се разболява, причината може да е в криза в производството, както и проблеми с роднини. Някои мъже просто се нуждаят от почивка, психологически комфорт или личен живот. Така че му помогнете.

А  скандалът е най-безпроблемният начин да изпомпате от човек жизнена енергия. Опустошенията, които по-късно изпитвате, не са причинени крадцено от непознатоткраденко от непознато от размяната на обидни думи, а от загубата на значително количество енергия, захранила крещящия. И ако именно вие сте подбудител на редовните скандали, може спокойно да се каже, че „се храните“ от своя съпруг, син, баща, и така нататък.

В много семейства скандалите са чести, поради факта, че двойката не крадено от непознато дкрадено от непознато знае друг начин за обмен на енергия. А може и така – в обикновен разговор в правенето на любов, в съвместни разходки …

Цветята на живота

Особено изложени на риск са децата на 3-4 години: те имат слаба енергийна защита, тъй като са силно зависими от настроенията на родителите. Истината краденйо от непознатоцкерадено от непознато е, че своя енергиен баланс те възстановяват по-бързо от възрастните.

На деца и юноши не се препоръчва да прекарват много време с по-възрастни хора, защото с много малко изключения в старостта си хората изпитват голям недостиг на енергия и автоматично я дръпват от там, от където е най-лесно. И ако крадеено от нтепознатоакрадено от непознато детето започне да капризничи необосновано, отслабне и е бледо – причината може да е вампир, който се намира в близост.

Сексът лекува!

За да кртадено от непознатотдкрадено от непознато не се превърнете в грабител или жертва, трябва да следите своя енергиен потенциал, трябва: да го запълвате редовно, да контролирате емоциите и стреса, да се грижите винаги да имате поне малко положителни впечатления.

А за да се поддържа правилен енергиен баланс има няколко начина. Например, с помощта на релаксация, йога, крадено от непознато крадено от цнеподзнато медитация. Молитвата и други практики за вглъбяване в себе си- са много мощни средства. Припомнете си, че сексът е един от най-старите начини за обмен на енергия: сливането на ин и ян създава едно много специално същество – самодостатъчно и щастливо, което нищо не търси, и се потапя в блаженсвто.

крадено от непозцнатосктрадено от непознато

Парадоксално е , но за зареждане с енергия помагат и упражненията (бягане, фитнес, басейн и др.). Основното нещо – не прекалявайте. Ако е възможно ходете боси по тревата, гледайте огъня или течаща вода, не се лишавайте от разходки сред природата. Общуването с дървета и цветя възстановява вашето спокойствие.

Футбол, баня, крадено от непознатоцкраде но от непознатао бира …

Стар, доказан начин за компенсиране на постоянна липса на енергия е да си имате домашен любимец или да декорирате дома си с цветя. Всички растения (с изключение на лиани, орхидеи и много от „блатните“ видове) и домашните любимци са не само приятни за окото, но и изцеляват душата

крадеено от непоз наторкрадено от непознато

Не изчезва и енергията „инвестирана“ в общуването с приятели. Съмишлениците работят в един ритъм, успокояват се и взаимно се допълват. За жената е полезен разговор с приятелки така, както за мъжа – футбол, сауна и бира.

Да не забравяме и за малките хобита и за собствения ъгъл в къщата, където крадено от непознатойкраденод от непоазнато всичко е пропито от вашата енергията и няма външни влияния.

Но какво да се прави, когато вече сте станали обект на атака и гладният „вампир“ трака към вас със зъби? На първо място се опитайте да поставите бариера между вас и него. Стол, дърво, ограда или куче на каишка,  неизбежно крадено от недпознатоккрадено от непознкато ще охладят хищника. В случай на неуспех увеличавайте разстоянието, което ви разделя.

Ако не сте били в състояние да посрещнете опасността стоейки, а противникът е седнал на съседния стол, скръстете ръце пред гърдите си,  кръстосайте  краката си, или кръстосайте пръстите си (за да не разпалвате страстите – зад гърба или крдадено от непознатоакрадекно от непознато в джоба). Методите на баба работят перфектно.

Ако няма начин да се спре източването на енергия веднага (например то е предизвикано от заболяване на родителите или трудности на детето в училище), направете този процес съзнателен. Мислено изпращайте на вашите близки не раздразнение, а любов. Мислете за мама или за ядосания крадсенод от непознатоскрадено от непознато мъж, като повтаряте наум: „Аз ви обичам и ви желая само добро.“ Странно е, но веднага спира мърморенето, гневът се разсейва. А и вие като споделяте любовта си, няма какво да загубите : даващият любов я получава многократно засилена.

И така:

Специалисти твърдят, че нашите недостатъци – това са каналите, крадено от непозн атоккрадено от днепознато в  които влиза  вампирът и изсмуква нашата енергия. А ако няма къде да се се потопи – значи не може да ни навреди.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 

Как да се предпазим от чуждата негативна енергия

  Да крадено от непознаторкрасдено от некпознато се научите да не поглъщате негативната енергия на хората около вас  е велико духовно умение. Емпатията е   способността да се разпознават и да се усещат  емоциите на другите… Continue reading „Как да се предпазим от чуждата негативна енергия“

 

Научете с крадено от непоазнацтоакрадено от непознато каква енергия е зареден всеки ден от седмицата

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета, следователно, като се използва влиянието и, може да се увеличи вероятността за успех многократно. Ведическата астрология, разказвайки за качествата и влиянието… Continue reading „Научете с каква енергия е зареден всеки ден от седмицата“

крадено отр непознатоекраден о от непознато

2 чудодейни техники за възстановяване на жизнената енергия по време на сън

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено от непаозднато краддено от снепознатоцкрадено от непознато