Намислете си желание в „Златната минута“ и то ще се сбъдне

„О, ако се сбъдваха мечтите, какъв живот би започнал! …“

Заветното желание. Колко енергия понякога изразходваме за да можем да стигнем по-близо до него. Но късметът не винаги е на наша страна. Защо?

Обикновено причините се коренят в нас самите – става дума и за вътрешния ни дискомфорт,  и за съмненията ни , и за нашата неувереност, и за скептичното ни отношение към живота.

Въплъщението на мечтите на много хора им се струва само като красива приказка, затова повечето твърдят, че трябва да живеем в реалния свят.

Все пак, ако някога решите да разширите малко зоната си на комфорт и допуснете  в нея малко вълшебства, много около скоро около вас ще започнат да се случват изумителни неща. Искате ли да се убедите в това сами?

В такъв случай ще ви свърши работа един великолепен метод за изпълнение на желанията – „Златната минута в  денонощието“.

Какво е „Златна минута“?

60 секунди, в които се отваря „златен коридор“ за изпълнение на желанията.

Смята се, че веднъж на всеки 24 часа целият екип на  Небесна канцелария на Вселената сяда на огромната маса за изпълнение на желанията. И ако успеете  да изпратите вашата молба във вълшебния момент, тя веднага ще попадне на тази маса и ще бъде разгледана.

Как да изчислим Златната минута?

Техниката за изчисление се основава на тясното сътрудничество между  астрономията и нумерологията. Няма да навлизаме в подробности, а ще караме направо:

Трябва ви само календарната дата – ден  и месец. Самата дата – това е часът, а месецът – минутата. Например, датата:

21.07. (21 юли)
21 – счита се за  час
07 – за минута.

Резултат: златната минута на  21.07 настъпва в 21 часа и 07 минути местно време. Точно по това време трябва да си намислите желанието.

Изключения от правилото: календарните дни от  25 до 31 – златната минута при тях се изчислява  обратно.

Например: 29.11 (29 ноември)
11 – се счита за   часа
29 – за минутата.

Резултат: На 29 ноември минути Златната минута настъпва в 11 часа и  29 минути.

Късмет!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *