Професор Чандра Викрамасинг: Хората са извънземни биороботи, изпратени тук за да колонизират Земята

Професор Чандра Викрамасинг от Кардифския университет твърди, че преди 3 500 000 години на Земята изкуствено са засети семената на живота. Доказателствата за своята теория ученият е  публикувал в Международното списание за астробиология.

Според Викрамасинг първоначално Земята е била   направена  подходяща за живот, а след това на нея са докарани и  хората, които са колонизирали планетата.

Вие знаете, че хората са единствените живи същества на планетата, които боледуват от такава специфична болест като разширени вени, а тя е свързана с факта, че ние не сме приспособени към силното земно привличане. И поради това са всички тези проблеми с опорно-двигателния апарат, гръбначния стълб, болки в кръста.

Така че, когато пристигнат „извънземните“ не се учудвайте, че те няма да са  сиви,  не и джуджета, а ще бъдат като нас – хора.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Можем ли да сме сигурни, че сме хора, а не биороботи?

Във все по-популярния телевизионен сериал „Дивия Запад“ у някои андроиди започват да възникват – дори не мисли – проблясъци,  в  тяхното изкуствено самосъзнание, че паркът на роботите е създаден, така… Continue reading „Можем ли да сме сигурни, че сме хора, а не биороботи?“

Фантастично: Хората са биороботи – в човешката ДНК са скрити кодирани текстове

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *