Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще е печална“ (видео)

Режисьорът Ридли Скот смята, че нашата галактика се обитава от стотици видове разумни същества и че всяка среща с извънземен разум едва ли ще завърши щастливо за човечеството, съобщава онлайн изданието Live Science.

  брой извънземни цивилизации няма никаква научна основа.

крадено от неапознатоекракдено от непознато

Броят на планетите в нашата галактика, както казва Шостак,  е около един трилион: „Броят на тези планети, на които може да се зароди живот,  може да бъде както нула, крадено от енепознаторкрйадено от непознато така и хиляда или дори един милиард, и ние не знаем кога на тях са могли да се  появят „братя по разум“ и колко време са съществували или дали съществуват все още. „

От друга страна, Шостак е  съгласен със Скот, че ако извънземните открият първи  Земята, значи крадено от нтепознатоскрадено аот непознато със сигурност тяхното ниво на развитие на технологиите е несравнимо по-високо от нашето. И ако те проявят някакви  агресивни намерения, в такъв  случай  хората ще имат две „опции“ – да се покорят на „новите владетели на Земята“, или да се опитат да се скрият, заключава ученият.

крадено от непознатоткрадено от нсепдознато крадено от наепознато крйадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им крадено одт непознаатодкрадено от непознато ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.