Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще е печална“ (видео)

Режисьорът Ридли Скот смята, че нашата галактика се обитава от стотици видове разумни същества и че всяка среща с извънземен разум едва ли ще завърши щастливо за човечеството, съобщава онлайн изданието Live Science.

  брой извънземни цивилизации няма никаква научна основа.

крадено от неапознатодкрадено отд непознато

Броят на планетите в нашата галактика, както казва Шостак,  е около един трилион: „Броят на тези планети, на които може да се зароди живот,  може да бъде както нула, така и крадено от непознатоткрадено от нетпознато хиляда или дори един милиард, и ние не знаем кога на тях са могли да се  появят „братя по разум“ и колко време са съществували или дали съществуват все още. „

От друга страна, Шостак е  съгласен със Скот, че ако извънземните открият първи  Земята, значи със сигурност крадено от непознаато крадено от нсепознато тяхното ниво на развитие на технологиите е несравнимо по-високо от нашето. И ако те проявят някакви  агресивни намерения, в такъв  случай  хората ще имат две „опции“ – да се покорят на „новите владетели на Земята“, или да се опитат да се скрият, заключава ученият.

крадено оат непознатоакрадено от нейпознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *