Армагедон: Американската компания Three Square Market започва да имплантира чипове на сътрудниците си

 Фирмата  Three Square Market   стана първата компания в САЩ, която обяви плановете си в близко бъдеще да имплантира на  всички свои служители микрочип.

новата алтернатива на автомати за продажба на различни стоки) за бизнес в цял свят, възприе идеята за поставяне на микрочипове, която вече се прилага в крадено отд непознатоцкрадтено от непознато Швеция, където така наречените „биохакери“ имплантират миниатюрни устройства на доброволци вече  три години.

Three Square Market   работи с шведската компания BioHax върху въвеждането на тази нова технология, която, както се смята,  в близко бъдеще  ще се превърне в обикновен начин за плащане и идентификация. Само че вместо кредитна карта или красденой от непознатоцкрадено от непознато телефон, това ще е  микрочип, поставен между палеца и показалеца.

Как реагират служителите?


Както всичко останало в живота, крадено от непознатао краденро от непознато и това може да се случи. Но Дън казва, че след като  цялата важна информация бъде събрана на едно място, това означава, че можете незабавно да блокирате всички карти едновременно, както и достъпа до други електронни данни.

По Би Би Си

И още по темата:

Белегът на Звяра: Започнаха да крадено цот анепознатоакрадено от непознато имплантират микрочиповете, засега само в Стокхолм

Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата Epicenter Патрик Mестертон казва, че това е изключително удобно, защото микрочип с размер  на оризово зърно служи както и  познатата на  много офисни работници  магнитна карта. С нейна  помощ в бизнес центъра се отварят електронните ключалки на крадено одт непознатоскрадеено от непознато вратите,  плаща се за обяда в заведението, използва се в копирния център и много други. Но защо да се носи такава  карта, ако същото може да се направи с чип в ръката?  Вижте ПОВЕЧЕ>>>>

One Reply to “Армагедон: Американската компания Three Square Market започва да имплантира чипове на сътрудниците си”

  1. Иванов

    Решили са да улеснят хората,въпреки че аз не бих си сложил.

Comments are closed.