Конспирации ли? : Защо правителстватА искат НЕПРЕМЕННО да се откажа от пушенето? (видео)

Защо правителстватА искат да се забрани пушенето? Аз не говоря само за едно правителство, а за  правителстватА, правителствата  на целия свят, защото кампанията против тютюнопушенето днес е световна. Пушенето е забранено навсякъде! (б.ред.: изключение, близо до нас е Сърбия – там се пуши навсякъде!).  

 

Отговорът на този въпрос ме измъчваше в продължение на много месеци, дори години, докато не прочетох „Политическа понерология“ на Andrew Lobaczewski (Political Ponerology by Andrew Lobaczewski). Оказва се, че преди това е имало организиран опит за изпращане на всички пушачи в газовите камери. Това е станало още през 1930 г. в нацистка Германия.

Пропагандистите на Третия райх се опират на факта, че Чърчил, Сталин и Рузвелт – и тримата пушат тютюн, а такива правилни хора като Хитлер, Мусолини и Франко – не пушат.

 

Оригинал

Related Posts

2 thoughts on “Конспирации ли? : Защо правителстватА искат НЕПРЕМЕННО да се откажа от пушенето? (видео)

  1. Няма такъв инвеститор в света като българският пушач Всеки ден в хазната влизат от 1 кутия цигари 4 лв пряк данък При 2 милиона пушачи на ден директно влизат 8 милиона лв За една година това прави 3 милиарда лв Ако парите не се харчат безконтролно а се отделят само 2 процента за лекуване на пушачите то те ще имат най модерната клиника в света Живеем в света на голямата ЛЪЖА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *