Приложна магия: Как да поразите своя враг моментално

Използвате само на лична отговорност! Последствията са необратими!

Ако са ви подхвърлили горчив хап, има метод с помощта на огледалния ефект,  да го върнете на мизерника и да го накарате да го погълне сам. Нещо като “отвръщане на удара.” Вместо да се оплаквате, постъпете с врага си точно така, както той е постъпил с вас.

Както показва практиката, в бизнеса при делово общуване се постигат около един и половина пъти повече споразумения за сделки, при които заедно с думите се задейства и закона на огледалото.

Ефектът на огледалото – способността да се отразява реалността – може да се използва и като уловка, като средство за измама. Това работи в борбата срещу враговете. Опитайте да копирате всяко тяхно действие и те ще се объркат. В същото време така им давате да разберат, че споделяте техните ценности, и в същото време сваляте техните маски.

Когато се изправим срещу огледалото, ние виждаме в него само себе си, своя познат облик. Но когато се загледаме по-дълго, ние вече чувстваме, че виждаме себе си така, както ни виждат другите хора. Този ефект е още по-ясно изразен, когато хвърляме в огледало случаен поглед.

Ефектът на огледалото – това е отражение от нас, на действията на другите хора. Често това поведение започва да ги дразни. Но в други случаи се случва точно обратното: на хората, които вие отразявате, започва да им се струва че точно сте отразили техните желания. Отразената реалност, засягаща някого, може да въздейства върху най-примитивните чувства.

С помощта на ефекта на огледалото можете да неутрализирате врага, правейки точно това, което той прави. Така, с помощта на закона на огледалото, ще бъдете в състояние да скриете истинските си намерения. Вие копирате поведението му, и той не може да ви разбере и да си изработи стратегия срещу вас. Често това изглежда за опонента ви като подигравка, подобно на начина, по който в детството някое другарче ви дразни, повтаряйки всеки жест и всяка дума.

Можете да имитирате такова дете на по-високо и по-фино ниво и да побъркате опонента. Ефектът на огледалото е щит. Той заслепява врага, а вие не губите време и залагате невидими капани.

Ако са ви подхвърлили горчив хап, има метод с помощта на огледалния ефект да го върнете на мизерника и да го накарате да го погълне сам. Нещо като “отвръщане на удара.” Вместо да се оплаквате, постъпете с врага си точно така, както той е постъпил с вас. Направете го не само да разбере, но и да почувства колко е “хубаво” това.

Огледалото на пръв поглед отразява реалния свят. В действителност, това е илюзия, в която копията на хора и предмети са преобърнати. Когато гледаме в такова парче стъкло, ние никога не мислим за това, приемайки отражението за истина.

С това почти идентично подобие може лесно да се прикрие всичко, на това се основава голямо разнообразие от всичко, от фалшиви стоки до фалшива демокрация, от фалшиви чувства до велики и дръзки отвличания. Огледалният свят- това е един свят на илюзии, които са в състояние да нанесат удар по реалността. Вие можете да коригирате и да насочите този удар.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *