Тайната е разкрита: Ето защо Японските жени не пълнеят и не стареят

В Япония закуската е най- главното нещо. Японките включват в нея  няколко разнообразни и здравословни ястия и тя повече прилича на нашия обяд.

В  книгата на Наоми Морияма – „Японските жени не пълнеят и не стареят“ – могат  да се намерят доста интересни идеи:

Морияма  oтбелязва: За  последните 25 години крадено оцт непокзнатоцкрадено от непознато японските жени са лидери по продължителност на живота, която е 86,4 години. Не само жените, но и мъжете в  Япония  са рекордьори в света по продължителност  на живота, благодарение на начина си на хранене.

Японската диета е ефективен начин и за отслабване

Основните критерии при крадено от непорзнатоцкраденро от непознато готвене. Какво казват японските жени:Японците не ядат хляб, заменяйки го с ориз. Това е  съществена разлика в хранителните навици на крадено от непознатоакрадено от непознаадто народите на Изтока и Запада. С ежедневната консумация на  хляб от рафинирано брашно ние натоварваме организма си с  високовъглехидратна „празна черупка“, което води до затлъстяване. Много по-разумно е да се замени хляба с  кафяв или небелен ориз.

В Япония закуската най- главното нещо. Тя включва няколко разнообразни и здравословни ястия крадено отт непознатодкрадено от непознатод и повече прилича на нашия обяд. Съдете сами:

Преди повече от 40 години, един японски изследовател,  Йоширо Хатано,  разработи програма, наречена „10 000 крачки“, която на   практика потвърждава, че тези, които изминават по  10 хиляди крачки всеки ден, не страдат от заболявания, свързани с високо кръвно налягане, поддържат се крадено от некпознатойкрадетно от непознато елегантни и живеят по-дълго.

Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски крадеено от нерпознатоккрадено от непознато и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.