Джон Тайтър – „Пътешественикът във времето“ – се завърна и разказа за имплантирането на чипове на хората, част 2

Тази седмица, някои от алтернативните и независимите сайтове започнаха да получават на електронната поща  откъси от разпространяваното от нелегалната организация „12 маймуни“, интервю с известния пътешественик във времето, Джон Tайтър.

Джон през юни се появи отново в нашия свят, а от юли, както се твърди, вече  оглавява новосъздадената организация. Много независими форуми през цялата седмица обсъждат  думите му.

12: Джон, вашата повторна поява в интернет предизвика много спорове. Проследихме обществената реакция на това събитие,  и много го разглеждат с подозрение. Те казват:  нека този клоун да доказва, че той е Джон Tайтър!

JT: Е, това трябваше да се очаква. Когато за първи път се обърнах към обществеността, мнозина също се изсмяха. Вярно, когато събитията за  които предупредих, започнаха да се сбъдват  с тревожна редовност, на мнозина вече не им бе до смях. Така ще бъде и този път. Само че този път ще бъде много, много по-лошо.

12: Говорите за WW3?

JT: Да,   ще стане така, както прогнозирах. Но от войната не бива да се  страхуваме. Няма да има никакви тотални ядрени катастрофи с връщане към каменната ера. Всичко е под контрол.

12: Чий контрол? Контрол от  бъдещето?

JT: Не . Говоря за контрол тук и сега. Войната трябва да послужи на  конкретна цел – създаването на глобалната държава. И това трябва да  стане технологично. Супертехнологично. А какви ще са технологиите, ако по овъглените континенти тичат орди с мутанти?

Ето защо нищо такова няма да се случи. Както вече отдавна казах – от Третата светова отдавна е планирана. Подробно. Погледнете столицата на Южна Корея, Сеул. От Северна Корея  е на разстояние един  артилерийски изстрел. Всеки вика: какъв ужас, мирни  граждани ще страдат!

Но не бе ли очевидно това  преди 60 години, когато Сеул бе  купчина дървени развалини? Защо не преместиха столицата? А не я преместиха, защото всичко вече е било строго планирано. Ето защо, всичко, всичко ще бъде много строго контролирано и според плана. Контролирано до точката, когато на планетата настъпи  пълен контрол.

12: За чиповете ли говорите?

JT: Не аз говоря. Ние говорим. Нали  преди това интервю за всичко се договорихме?

12: Да, вие казахте, че искате да обясните на хората нещо за чипизирането.

JT: Не да обясня. Да Изясня. Не е необходими нищо на никого да се обяснява, и така на всички всичко е горе-долу ясно. Въпреки че, разбира се, не разбират. Вече видях проповедниците в ютуб.

(Смее се). Тълпи от хора с умствени увреждания тичат по целия свят, размахват  някакви средновековни книги и крещят: A A A – печатът на Антихриста! Не приемайте! Но защо печат? Защо да не го приемат. Никой не обяснява. Безмозъчни идиоти.

12: Те казват, че ако се имплантира чипа, това означава, че се установява пълен контрол върху рецепиента. Не е ли така?

Краят на Интервюто вижте <<<ТУК>>>

А ПЪРВАТА ЧАСТ >>>>ТУК<<<.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *