Европейската космическа агенция крие от обществото 70-километров космически кораб (видео)

Както твърдят уфолози, следящи официалните снимки, публикувани от Европейската космическа агенция ((ESA, European Space Agency) – ESA се опитва да скрие присъствието на мистериозен космическия обект, намиращ се в дълбокия космос близо до астероида Lutetia.

Астероидът Lutetia официално е открит на 15 ноември 1852 година от Херман  Голдшмид  по време на наблюдения,  правени от балкона на апартамента му в Париж и носи  името на древната столица на Франция.

На 10 юли 2010 г. Lutetia предизвика интереса на астрономите от цял ​​свят. Европейската космическа сонда Rosetta по пътя си към кометата Чурюмов-Герасименко премина само на 3160 км от астероида, като изпрати около петстотин снимки с висока резолюция.

Въпреки, че тези снимки внимателно се цензурират, преди да се публикуват, несложни обработки с цветни филтри са позволили на уфолозите да видят на снимките много странен обект.

Обектът представлява  доста странно космическо тяло: той е с изключителни прави ъгли и има тяло, което се простира по ос с дължина 62 мили. Според уфолозите  това е скрит в астероидния пояс гигантски космически кораб. Вижте сами:

Оригинал

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *