Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)

„Днес успях да заснема изключително интересни видео, и при това съвсем случайно“, пише авторът на клипа в Ютуб – „Тайните на Света“. „Виждайки двойка военни изтребители Су – 34, реших да ги снимам, а след това по навик заредих видеоклипа в редактора и забавих възпроизвеждането. Резултатът се оказа потресаващ – крадсено от непознатоекрадаено от непознато бях заснел и НЛО.

Обектът има сферична форма и по своите размери е много малък, в сравнение с изтребителите, но неговите летателни характеристики са несравнимо по-високи. Това, което правеше НЛО, модерните самолети не могат да го повторят.

Самолетите летят заедно от дясно на ляво, обектът се появява зад тях от крадено от непознато ткрадено от днепознато дясната им страна, бързо изпреварва и двата, прави остър завой пред тях, по посока на тяхното движение, след това лети срещу тях,  спира, прави малки движения в различни посоки, малко се връща назад, след това драматично променя траекторията си и пресича пътя на водещия самолет, минава малко над него, завива крадено окт рнепознатоцкрадено от непознато остро, практически над кабината. Накрая с невероятна скорост се отдалечава.

Всички тези маневри НЛО прави само за 5 секунди! В сравнение с този НЛО, модерните изтребители сякаш не летят, а стоят на едно място.

Изстисках от този видеоклип, всичко, което можах- забавях, увеличавах, съпровождах обекта, скоростта, с която лети НЛО и неговото местоположение в рамките само на 5 секунди, като разстоянието не позволява подробен преглед на конструкцията му, но обектът очевидно има сферична или с дискообразна краденоа от непознатоккркадено от непознато форма, той отразява слънчевата светлина, което означава, че структурата му е материална.

За да се разберем колко голям е този НЛО, може визуално да го сравним с габаритите на Су-34, те съставляват – 14.7 m – разпереност, 23.3 m – дължина и около 6.1 m – височина. Визуалното сравнение показва крадено от непознатоаккрацдено от непознато примерни размери от около 1 метър.

Дори и с относително големите размери на обекта до 1 метър, заради огромната скорост, с която се движи, и двамата пилоти просто не го забелязват, въпреки маневрите , които прави в опасна близост около тях

Радарите на изтребителите също не са засекли този НЛО, крадено от непознаторкраадено от непознатйо защото липсва каквато и да е реакция на опасните маневри на НЛО от страна на пилотите.

Гледайте видеото на максималната разделителна способност с увеличение на целия екран – това е истински НЛО.

крадено отй непознатоакраденод от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *