Header Image

Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)

Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)

„Днес успях да заснема изключително интересни видео, и при това съвсем случайно“, пише авторът на клипа в Ютуб – „Тайните на Света“. „Виждайки двойка военни изтребители Су – 34, реших да ги снимам, а след това по навик заредих видеоклипа в редактора и забавих възпроизвеждането. Резултатът се оказа потресаващ – бях заснел и НЛО.

Обектът има сферична форма и по своите размери е много малък, в сравнение с изтребителите, но неговите летателни характеристики са несравнимо по-високи. Това, което правеше НЛО, модерните самолети не могат да го повторят.

Самолетите летят заедно от дясно на ляво, обектът се появява зад тях от дясната им страна, бързо изпреварва и двата, прави остър завой пред тях, по посока на тяхното движение, след това лети срещу тях,  спира, прави малки движения в различни посоки, малко се връща назад, след това драматично променя траекторията си и пресича пътя на водещия самолет, минава малко над него, завива остро, практически над кабината. Накрая с невероятна скорост се отдалечава.

Всички тези маневри НЛО прави само за 5 секунди! В сравнение с този НЛО, модерните изтребители сякаш не летят, а стоят на едно място.

Изстисках от този видеоклип, всичко, което можах- забавях, увеличавах, съпровождах обекта, скоростта, с която лети НЛО и неговото местоположение в рамките само на 5 секунди, като разстоянието не позволява подробен преглед на конструкцията му, но обектът очевидно има сферична или с дискообразна форма, той отразява слънчевата светлина, което означава, че структурата му е материална.

За да се разберем колко голям е този НЛО, може визуално да го сравним с габаритите на Су-34, те съставляват – 14.7 m – разпереност, 23.3 m – дължина и около 6.1 m – височина. Визуалното сравнение показва примерни размери от около 1 метър.

Дори и с относително големите размери на обекта до 1 метър, заради огромната скорост, с която се движи, и двамата пилоти просто не го забелязват, въпреки маневрите , които прави в опасна близост около тях

Радарите на изтребителите също не са засекли този НЛО, защото липсва каквато и да е реакция на опасните маневри на НЛО от страна на пилотите.

Гледайте видеото на максималната разделителна способност с увеличение на целия екран – това е истински НЛО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *