Изхвърлете незабавно телевизора, защото:

Телевизионните предавания имат скрит, но директен ефект върху * пинеалната жлеза на човека, или както още ни е известна като „Третото око“. Това е най-могъщият орган на възприятието в човешкия организъм, но телевизиите нарочно го притъпяват и манипулират.

Предавания с насилие, риалити формати, както и друга продукция, с която ежедневно ни залива влияе пагубно върху нашето съзнание – буквално ни промиват мозъка чрез третото око, облъчвайки го с внимателно насочено съдържание, звуци, цветове и скрити сигнали, на които не обръщаме внимание.


Точно тези влияния върху мозъка правят хората зли и алчни. Те са семката на злото, заради която жънем войни, страдание, бедност и нещастие!

„Когато сте в къщи всичко, което правите,  е да гледате глупостите по телевизията. Наистина трябва да спрете. Лекът е само един, наложете си го и спрете да гледате телевизия“.

Мери Асенова, ФБ

*Какво представлява пинеалната жлеза (епифиза)?

Пинеалната жлица (епифиза), е малко образувание, което се отнася към междинния мозък. По форма тя прилича на шишарка с размери от няколко милиметра, леко приплесната в предно-задна посока.
Епифизата достига своето пълно развитие към седмата година от живота, след което се подлага на бавно обратно развитие. Тя е обвита от тънка съединителнотъканна обвивка, от която в дълбочина проникват преградки, които я разделят на делчета. Делчетата са изградени от два основни клетъчни типа:
паренхимни клетки
невроглия
Епифизата съдържа калциеви зърна, наречени още „мозъчен пясък“. Тяхното наличие се свързва с дегенеративните промени на жлезата.
Функцията на епифизата не е напълно изяснена. Смята се, че тя изработва хормон, който пряко или чрез хипофизната жлеза упражнява потискащо влияние върху половото развитие. При намалена функция на жлезата в детска възраст настъпва преждевременно полово узряване.
Предполага се, че пинеалната жлеза играе роля в регулирането на денонощния ритъм на организма сън/бодърстване.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *