Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?

Въпросът с  инвазията на извънземните вълнува не само световния елит, а и обикновените хора,  в продължение на много години. Учените по целия свят  готвят оръжия, които биха могли да неутрализират агресия от космоса.

Не си мислете, че всички тези предпазни мерки са неоправдани, колкото повече човечеството изследва Космоса, толкова по-ясно крадренко от непознатойкрадено от непознато става, че във Вселената има и други цивилизации, които значително превъзхождат нашето технологично развитие. В един момент може да се окаже, че  извънземните може да се нуждаят от нашата планета и човечеството ще бъде поробено, или просто унищожено.

Това ви  напомня на фантастичен филм? Повечето хора смятат, че това е крадено от непознатройкрадено от цнепознато невъзможно, но как тогава да се обяснят военните  разработки на  много страни, включително и в бившия Съветския съюз, които са  правени в тази посока? В Съединените щати дори е създадено специално звено в структурата на военното министерство, където учени и военни се опитват да създадат оръжие, което ще бъде последният крадено от цнепсознато крадено от непознато шанс на човечеството за оцеляване.

Не е тайна, че в момента се разработват оръжия, които използват като заряд вещество, наречено „антиматерия.“ Експлозията на този материал няма особена мощност. Получаването на това вещество е много трудно, а ефектът от експлозията  значително се увеличава, ако се случи във вакуум. Само си помислете крадено от непознаторкдрадеено от непознато : Къде има такова място на Земята?

Няма съмнение, че тези оръжия ще бъдат използвани за „Междузвездни войни“ с извънземни.

Наскоро в интернет се появи  информацията, че западните разузнавателни агенции обмислят пет сценарии на  извънземно нашествие.

Сценарий №1 – Икономически

Извънземните идват на Земята и  сключват  редица споразумения, свързани с крадено от непознаторкрадено рот непозанато продажбата на техни  технологии. Те  със сигурност ще продават значително по-остаряла технология по техните стандарти, но на Земята те ще са  уникални.
В замяна на това те  ще получават ресурси, пари и, разбира се, места за колонии.

Постепенно извънземните  технологии ще изместят от пазара тромавите човешки устройства, защото извънземните ще крадено от неапознатоскраденот от непознато могат да продават своите джаджи много по-евтино. Следващата стъпка ще бъде откриване на Земята на няколко завода. Хората ще изпълняват проста работа, но заплащането ще бъде много високо.

Ще бъдат предоставени иновационни технологии в медицината, но отново главните роли ще се изпълняват от самите извънземни, а хората ще вършат примитивната крадено от непознатойк радено от нецпознато работа, ще се грижат за болните и ще чистят. Дори лекарите ще са роботи и така хората ще бъдат напълно отстранени  от медицината.

Това ще бъде последвано от откриването на  стотици  различни заводи, ръководени от марионетки на извънземните. Земната индустрия ще бъде изтласкана в периферията и елиминирана заради факта, че крадрено от непознатоекрадтено от непознато тя не може да се конкурира с извънземните технологии.

Хората просто ще се превърнат в обслужващ персонал, но коварността на този  план се заключва в това,  да се убие желанието на хората да се стремят към нещо. Човечеството вече няма да има нужда и желание да се учи, а това крадено от непознатоекраддено от наепознато ще доведе до деградация.

А когато извънземните закрият техните фабрики и спрат медицинските грижи, човечеството ще се върне в каменната ера, ще започнат бунтове, които ще бъдат потиснати от „марионетни“ правителства,  спонсорирани от  извънземните.

 Сценарий №2: Военно – икономически

Извънземните  избират една страна, на която предлагат военна помощ. Като заплащане крадено от непознатоцккраадено от непознато искат  ресурси и в същото време разказват „страховити истории“, че в космоса има особено враждебна извънземна раса, която се занимава само с това да търси  слаби планети  като Земята и да ги унищожава.

Единственият изход – това е съюз и  обединение на всички земляни за борба с общия враг, а краадено от непознатойкрадено от енепознато за  да се ускори процесът на обединение ето ви едно супероръжие.

Започва процес на обединение, който не води до мир,  превръща се  в повод за война и след това страната, получила супероръжиeтo  започва  да го използва, започва  триумфално шествие на притежателите на суперoръжието, но извънземните от името на друга раса  краденео от непознатоцкррадено от непознато продават такива оръжия и на  потиснатите страни.

Така започва постепенно унищожаване на човечеството,а извънземните  просто ще чакат, когато броят на хората значително намалее.

Сценарий №3 – Измама

крадено отй непознато екрадено от непознато

Извънземните идват на Земята и казват, че искат мирно да си съжителстват с нас. Дават ни технологии, разказват истории, свързани с културното сближаване, но след като изчакат известно време, разкриват на хората ужасната тайна, че към планетата се приближава огромен астероид, който напълно ще унищожи всичко живо на тази крадено от непознатоскарадено от непаознато славна планета.

Пришълците  имат малка колония на Марс, но тя е само за  50,000 човека. Започва паника,  расте престъпността, цари анархия. В този момент се намират „добри“ извънземни, които са готови да закарат до Марс всички желаещи. Само им  трябва да съберат определено количество вредно вещество, което би убило половината  крадсено от цнепознатоккрадено от непознато заминаващите. Оцелелите хора просто могат да бъдат изхвърлени в космоса.

Сценарий № 5 – Садистичен

Извънземните се oказват недосегаеми за  земните оръжия. Не влизат в контакт с хората  и  методично унищожават  градове и мегаполиси. Заразяват със  смъртоносни вируси въздуха и  водата.

Населението на Земята е изпаднало в ужас, правят се крадено от непознаторскрадено от снепознато опити за  отбрана на планетата, но всичко е без резултат. Тогава това човечеството слиза под земята, но и там ги преследват генетично модифицирани същества, които убиват хора, започва истинска подземна война.

Недостигът на храна води до заболявания, безредици, епидемии, и така нататък. След като човечеството окончателно е деградирало, извънземните слизат крадено от непознатоткрадденот от непознато при  хората и те ги възприемат като истински богове.

Анализът на всички изброени по-горе сценарии е един. Най-вероятно, според прогнозите на специалните служби, човечеството ще се сблъска с  извънземна цивилизация  и ще бъде унищожено.

Въпреки това, човек винаги вярва в най-доброто, и смята, че срещата с извънземните ще ни е крадено от непознатоткратдено от непознкато само от полза.

 e-chronicles

Как коварните извънземни могат да атакуват Земята

Картите на станциите Вояджър, на които е посочено местоположението на Слънчевата система, представляват потенциална заплаха за човечеството. Астрофизикът Френк Дрейк, който предложи едноименното  уравнението,   позволяващо да се изчисли броят…

Continue reading „Как коварните извънземни могат краденор от непознатоакрадено от енепознато да атакуват Земята“

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непозанатодкрадено от рнепознато

2 Replies to “Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?”

  1. Квазиракис

    „….. вещество, наречено „антиматерия.“ Експлозията на този материал няма особена мощност. …“ По нататък спрях да чета статията. Защото няма по-мощна експлозия от това антиматерията да срещне материя.

    • Самурай

      Всъщност засега най-мощната експлозия е по формулата на Айнщайн: E=MC2, а антиматерия имат само единици лаборатории и такъв взрив е осъществяван – къде?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *