Нашествието на извънземните и Слънчевото затъмнение на 21 август (видео +)

На 21 август милиони жители на  Съединените щати наблюдаваха Голямото слънчево затъмнение, около което в интернет продължава да бушува истерия. И ще се разраства!

За разлика от миналия век, почти всеки сега има оборудване за видеозапис, а техника за висококачествен видеозапис имат доста хора. Естествено всички тези тръби и обективи на 21 август бяха насочени към небето.

Ще мине известно време докато всички прегледат онова, което са записали. А  за ловците на аномални явления е много важно, тъй като различните видове НЛО са склонни да се движат много бързо, по-бързо и от куршум, което човешките очи не могат да видят, но матриците на камерите се справят прекрасно.

Ето защо може да се предскаже, че през следващите седмици в YouTube ще има експлозивен брой нови клипове с неидентифицирани летящи обекти. Те се появяват и сега:

ABC7 News, излъчване на живо на затъмнението, на 25-45 секунди от видеоклипа:

Коментар на видеоклипа:

Видях същото и в Тексас. В момента на най-голямото затъмнение погледнах небето през бинокъла и видях две сфери, които се въртяха и трептяха като че са метални. Аз изобщо не се смятам за привърженик на конспиративни теоретици, но това, което видях, ме порази…

Канзас, 21 август:

Оказва, че най-малко на три места в САЩ, хората са наблюдавали полети на мистериозни   обекти, които, между другото, са се виждали и с невъоръжено око.

Известният конспиролог, видеоблогърът DAHBOO77, изучавайки кадрите на на видеото си, изглежда е открил мистериозен ярък обект непосредствено над Слънцето:

А следващият видеоклип е от Кентъки. Неизвестният обект прилича на ярко подвижено кълбо, което се вижда над Слънцето за части от секундата (можете да го видите на видеото в 1.14 минута).

Друг видеоклип, на друг оператор, друго място снимане, също НЛО на фона на  Слънцето:

Разбира се, веднага след затъмнението, много хора ги застигна голямо разочарование, защото Земята не се разпадна и на небето не се появиха рептилии с космически кораби. Въпреки това вече може да се каже, че доста НЛО са били наблюдавани по време на затъмнението, и са повече обичайното. Но и това не е най-важното нещо.

Както вече бе съобщено по-рано, в деня на Голямото американско слънчево затъмнение, във Великобритания изведнъж решиха да спрат за ремонт Биг Бен. Вероятно започва някакво обратно броене…

Следва продължение.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *