Уфологът streetcap1 не смее да коментира инвазията на ярки обекти на Земята (видео)

 

Виртуалният уфолог streetcap1, който потребителите на YouTube наричат „зоркото око“, наблюдавайки предаванията на живо от Международната космическа станция (МКС) обръща внимание на ярките светлини над Земята (виж видеото по-долу).

В продължение на няколко дни той е наблюдавал появява за част от секундата на ярки обекти с различни форми и цветове, които особено ясно се виждат на фона на тъмното небе близо до Земята.

Самият streetcap1 не коментира тези странни аномалии, но многобройните почитатели на канала му изказват множество предположения. които варират от лазерно оръжие до появата на флот с извънземни кораби.

Ако това е така, тогава изглежда, че „зоркото око“ streetcap1 ще бъде първият, който ще види извънземните гости, пристигнали на официално посещение на Земята.

 

 

Нашествието на извънземните и Слънчевото затъмнение на 21 август (видео +)

На 21 август милиони жители на  Съединените щати наблюдаваха Голямото слънчево затъмнение, около което в интернет продължава да бушува истерия.

И ще се разраства! За разлика от миналия век, почти…

 Целият текст:  „Нашествието на извънземните и Слънчевото затъмнение на 21 август (видео +)“

Как коварните извънземни могат да атакуват Земята

Картите на станциите Вояджър, на които е посочено местоположението на Слънчевата система, представляват потенциална заплаха за човечеството.

Астрофизикът Френк Дрейк, който предложи едноименното  уравнението,   позволяващо да се изчисли броят…

Целият текст:  „Как коварните извънземни могат да атакуват Земята“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *