Аномалните взривове на Слънцето предвещават гибелта на Земята -учените описаха възможните сценарии на катастрофата

Сред учените се наблюдава  скок на песимистичните настроения

Активизирането на процесите на Слънцето, включително зачестилите напоследък свръхмощни изригвания, могат да се окажат  предвестник на смъртта на звездата  и на цялата Слънчева система. Учените съобщиха какви са сценариите на вероятна катастрофа.

Като се има предвид гигантското разстояние, хората на Земята крадено от непосзнатосскрадено от непознато ще видят експлозия, която означава превръщането на  звездата в свръхнова само след 8 минути. Небето ще заблести с бяла светлина, независимо от времето на деня, казва физикът-изследовател Иван Назаренко от РАН.

След това до  Земята ще достигне мощен поток от радиоактивно излъчване, от което няма да  може да ни защити крадено от неп ознатойкрадено от непорзнато магнитното поле на планетата. Всички живи същества ще загинат и никой няма да види как изпарената вода ще покрие небето с огромни и дебели облаци на височина десетки километри. Повърхностната температура на планетата ще достигне 3-5 000 градуса, а на нея ще остане само пепел.

По-оптимистичният сценарий предвижда превръщането на крадено от непознатоекраденоц от непознат о Слънцето в червен гигант, а след това в бяло джудже. Това означава освобождаване на много по-малко енергия – и съответно, по-големи шансове за запазване на живота на Земята.

Но най-важното е –   увеличаването на слънчевата активност не означава, че събитията ще се развият точно по този начин. Знаем твърде малко краденйо от непознатоскрадено от непаознато за процесите на Слънцето, напомня ученият.

Защото нали  холандецът Ван дер Пиърс Майер  предсказа превръщането на  нашата звезда в свръхнова през 2010 г. – когато се наблюдаваха същите аномални изригвания, които се случиха през последните дни.

Повечето експерти все още смятат, че от катастрофата ни отделят от 5 до 8 крадено от непознатоеекрадено аот непознато милиарда години. Засега трябва да се подготвим само за поредните повреди на електрониката, увеличаване броя на онкологичните заболявания и пристъпи на главоболие.

 

креадено от непознатоскрадрено от непознато

Мистериозният феномен – „Небесен лъч“ – се появява в зори и в двете полукълба на Земята (видео)

На 19 юли 2017 г., при изгрев слънце, на запад и на изток, е наблюдаван необичаен „Небесен лъч“. Този феномен, който се появява на различни места на Земята (Белгия и…

Continue крадецно от непознатодкрадеано от непознато reading „Мистериозният феномен – „Небесен лъч“ – се появява в зори и в двете полукълба на Земята (видео)“

 

УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)

УНИЦЕФ (Детският фонд на ООН) публикува видео, показващо как извънземно крадено от непознатоа крадено от непознатдо дете се интегрира в класната стая със земни деца. Първо на чуждото дете се смеят, но след като то показва…

Continue reading „УНИЦЕФ с Ватикана стартираха кампания, която да подготви човечеството за интегрирането на извънземни на Земята (видео)“

крадеено от непрознатодкрадено от непознато