Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества – II

Продължение. Те обладават диво, изключително жестоко желание,  да притежават и да контролират, да имат власт над другите души.

Те знаят първичната Истина,   която им е добре известна от древни източници,   които те крият; но те я пренаписват по такъв начин, че  да оставят вратички  за появата на много противоречия между хората, които да  следват ученията на тази измама и фалшиви религии.

Всички тези фрагментирани истини, които те изкуствено създават, са предварително помрачени от семената на раздора, с кълновете на  безброй спорове и безкрайни конфликти, които хората следват.

Целият смисъл на тази тайна  дейност на илюминатите е  преднамерено примитивен и до абсурдност прост: специално да се създават и упорито да се култивират  всевъзможни несъответствия вътре във всички религии, науки, политически партии, секти и всички социални организации, за да противопоставят и разделят хората, а след това дълго и систематично да ги контролират за сметка на  провокираната от тях борба помежду им.

Всички наши болести, страдания, преждевременна старост и смърт – всичко, всъщност, се дължи на това изкуствено разделение на душите ни,   извадени от първичната ни природа, създаващи дисбаланс от коренно различни енергии, комуникационен недостатък между различните области на съзнанието, както и стагнацията на нашата жизненост, които използват различни богове.

В по-голямата си част, всичко това е умишлено произведено и предизвикано от  пълно неведение за истината, злонамерено укриване и недостъпност на древното познание на законите на Вселената, които тъмният елит е монополизирал. Ако се чудите, откъде идват  цялата сила и мощ на демоничните  структури в  нашето общество, отговорът е само един – от незнанието и безсилието на повечето хора.

Точно по този начин, по който, както е било в миналото и отново се повтаря днес, с помощта на страха,  масовото насилие, противопоставяне на енергии, раздробяване на цялостното съзнание, отдалечаване  от същността  и източник на живота – Единния Творец.

На границата на смените на епохите и цивилизациите се унищожава цялостната структура на нашата ДНК, която контролира целия ни живот във физическото измерение. Когато ДНК се окаже раздробена на части, хората стават несъзнателни същества, биороботи с ограничен набор от емоции и с пет до шест програми в главата.

Всъщност, сега наистина е трудно да се определят съвременните хора до край живи, защото те живеят и действат по написана от някой друг външна програма, без да се осъзнават или да  ръководят сами поведението си.

За да се излезе извън контрола на всички вампирски общества, специализирани в разделянето на хората един от друг и отделянето на  човека от същност на душата му, е необходимо да се повиши глобалното съзнание на човечеството до нивото на горните чакри, като бъде заставена масовата енергия да вибрира на по-висока честота.

Високочестотните енергии са твърде духовни и нефиксирани дотолкова,  че те  не могат да бъдат присвоени или прихванати, на тях не може да се паразитира, защото са неперсонали.

Колкото по-голяма е честотата на вибрациите, толкова по-близо е енергията до същността на душата, тогава всички части на съзнанието, движещи се заедно с енергията, се доближават до изначалния център на човека.

По този начин,  сублимирането на енергиите и сливането на душите възниква естествено, когато хората се обединяват, намират нещо общо около себе си и в самите себе си, вместо безкрайни различия.

Ето защо, ако хората навсякъде по света  се обединят, повишавайки нивото на  съзнанието си, концентрирайки енергия и преминавайки на  по-висока честота, независимо от религиозните деноминации, политически партии, социален статус и ментални  конструкции, източникът  на захранване на паразитните богове под формата на нискочестотна енергия, бързо ще изчезне.

Гладните богове ще бъдат принудени или да се трансформират, повишавайки честотата си,  или да напуснат. В този случай Илюминатите ще останат без собствениците си, а цялата пирамида на насилствената власт на тайните общества бързо ще изчезне.

Не само, че никакви структури няма да могат насилствено да контролират големи групи от спонтанно обединени хора, а тези групи могат да се обединят срещу самите контролиращи и манипулатори и това е истински кошмар за тях.

Очаквайки този ужасен (за тях) изход, Илюминатите непрекъснато наблюдават и потискат в обществото всички, дори и  най-малки тенденции към междурелигиозно и надполитическо обединяване на хората.

Те постоянно поставят пречки,  насочват всички опити за обединение в една фалшива посока под контрола на фалшиви нови лидери контролирани от тях  религиозни и политически секти, като  използват множество измами, манипулации, провокации и тотална лъжа.

Но всичко това само демонстрира безнадежността на тяхното положение и безполезността да увеличават тираничния контрол, защото обикновените хора са милиони пъти повече от тъмния елит.

Неконтролираното обединение ще причини естественото унищожение на всички егрегори, подкрепяни от сектантска идеология и предаване на енергия чрез несъзнателни молитви за спасението на собствения егоизъм.

Всички егрегори са егоистични формации, в които егоизмът започва с фини духовни планове и те се създават предимно от слабо осъзнати и егоистични хора.

Всички тези религиозни клубове, секти и общества, както и политическите структури, поддържат членовете си в ограничено съзнание и пространство за сметка на силовото поле на собствения си егоизъм.

Единствената разлика е в това, че в религията действа егоизъм от фин  план,  много по-концентриран от материалния егоизъм: това е моята практика, моята енергия, моят учител, моите духовни братя и сестри, моето постижение, и това е целият ми собствен път към просветлението.

Това е същото като моят апартамент, колата ми, заплатата ми, кариерата ми и т.н.

Различните видове духовен егоизъм и подчинение на хората на различни божествени и демонични външни сили, на различни полубогове, или на един и същи Бог под различни имена, сформират съответстващи  многобройни егрегори, да бъдат унищожени  – това означава избавяне от повторни прераждания и надделяване над  Сансара.

Изходът извън пределите на егрегора, преди всичко,  прави по- свободен  нашите ум и енергия, тъй като безкрайните идеи, концепции, практики и т.н., изфабрикувани  и подхвърлени на човечеството от много векове – всичко това са нещата, за които хората трябва постоянно да плащат.

Това е просто един голям енергиен капан. Докато истината – това е елементарно и пряко взаимодействие с реалността, директно разбиране на същността на явленията със собственото съзнание.

Ето защо, в идеалния случай, ние се нуждаем само от един по-висш и естествен егрегор, който пречиства и освобождава от всички останали.

Когато погледнем към живота с тази нов и свободен поглед, можем да видим, че почти всички хора живеят без да осъзнават чистата реалност  такава, каквато е, а  постоянно се намират в  различни  хипнотични състояния, опекунствани до самата им смърт от един или друг нисш  енергиен егрегор.

Този текст не може да бъде копиран по никакъв начин,  от който и да било,  без изричното разрешение на редакцията на nepoznato.energetika-bg.com. Нарушителите ще бъдат преследвани с всички законови средства!

Първа част:  Илюминатите са несвободни и ограничени от договор с древни нефизически същества

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *