Мичио Каку с Апокалиптично предупреждение към човечеството

Прогнозите на конспиролози и учени започват да се сбъдват. 2017 г.  стана началото на период, който учените наричат ​​“Период на заплаха за съществуването на човечеството“.

Закрит  доклад на ERI за Обединените нации и световните правителства: 2017 г. – годината на заплаха за съществуването на човечеството (http://beforeitsnews.com/science-and-technology/2016/12/the-enclosed-report-eri-for-the-un-and-the-governments-of-the-world-2017-the-year-of-threats-to-the-existence-of-mankind-2867198.html).

Мичио Каку: „Аз не знам какво се случва със Земята, но всички ние трябва да се подготвим за най-лошото.“

И сега само слепите или малоумните не  разбират и не виждат как всичко се променя в света,  времето, климата и околната среда. Променя се заплашително!

През тази година много страни сами се сблъскаха с  необичайни и апокалиптични природни явления. Официалните медии ги нарекоха: рекордни, исторически, за първи път, невиждани, ужасни,  апокалиптични.

Тук няма да изброяваме  всички природни катаклизми, които засегнаха различни държави през тази година. От последните дни, това са  катаклизмите в Индия, Непал и Бангладеш – 1200 загинали.
И, разбира се, Историческият ураган в Америка. Засега  около 50 мъртви.

Въпреки че днес много независими експерти и учени вече заявяват, че ураган Харви е „климатично оръжие“. Резултатът от геоинженерството.

Ураганът Харви: Суперураган, причинен от геоинженерство, защо Тексас стана цел (http://themillenniumreport.com/2017/08/hurricane-harvey-a-geoengineered-superstorm-targets-texas-why/)?

HARVEYGEDDON: Кой направи геоинженерство  за това? И защо сега? (http://themillenniumreport.com/2017/08/h-a-r-v-e-y-g-e-d-d-o-n-who-geoengineered-it-and-why-now/)

Но независимият известен учен със световна известност, Мичио Каку счита, че всички тези катаклизми, които поразиха  света през тази година, са естествени аномалии. И направи апокалиптично предупреждение!

Той даде интервю Anderson Hays Cooper.  Ще цитираме няколко от изказванията му:

„Аз говорих, аз предупреждавах, крещях  от началото на тази година за зачестилите  и засилващи се  природни аномалии и катаклизми. Вие виждате какво  се случва в света. Ако започнем да изброяваме  всички тези необичайни природни бедствия, с които се сблъскаха  различни държави през тази година, няма да ни стигне цялата вечер.

И въпреки че официалните медии и държавните научни служби мълчат по този въпрос, мога да ви кажа, че всички са в шок. И  много държавни служби получиха официални заповеди да  крият информацията от обществеността. Това важи за метеорологията, сеизмологията и климатологията. Това важи за Америка и Европа. За Русия и Азия не мога да кажа нищо. „

– Страшно ли е? Ще става  ли по-лошо? Не!!! Всичко ще бъде много, много  по-лошо !!! Всичко ще се увеличава. И броят на природните  аномалии и тяхната сила, и жертвите от тях! След две години жертвите ще се изчисляват в милиони. А след  три години – в  Милиарди!

Ако сега  световните правителства не ни чуят и не предприемат действия. Но се страхувам, че е твърде късно! Въпреки, че … Наскоро е създадена  международна група от учени. Инициаторите на създаването на групата бяха САЩ и Русия. Надявам се, че резултатите от работата на тази група ще накарат човечеството да действа „.

– Виждате ли какво се случва сега в Америка? Ние предупреждавахме  за това. Подобен ужас скоро ще има в  много други страни. Под  една или друга форма. Но правителствата на тези страни не са готови за това! И те не искат да се подготвят. Те не разбират едно нещо, че не могат да седят в бункерите си. Това ще засегне всички! „

– Апокалиптична прогноза? И как изглежда Апокалипсисът? Кой знае? Може би той ще настъпва  постепенно?

Както виждаме, Мичио Каку няма много оптимистичен поглед  за бъдещето. Това е в синхрон с мнението на известния швейцарски клитолог Рето Кнути, който наскоро ни посъветва: „Бих посъветвал хората последните 3 спокойни години да посветят на семействата си … И да се подготвят!!!“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *