В Бермудския триъгълник „изплува“ мистериозен остров

След преминаването на смъртоносния  ураган „Ирма“, в района на Бермудския триъгълник се появи мистериозен остров. Той се намира близо до Маями, южната част на Флорида. След преминаването на стихията островът е изплувал мистериозно на повърхността.

Ширината на острова е 120 метра, а дължината му е 1,2 километра. Експерти твърдят, че тази суша  е била преди това под водата и се е появила или в резултат на движението на тектоничните плочи, или се е появила в резултат на последния ураган „Ирма“.

Трябва да се отбележи, че на острова няма представители на флората и фауната. Въпреки това островът предизвиква голям интерес сред учените, особено след като се появи на  такова тайнствено място като Бермудския триъгълник.

Експертите смятат, че с течение на времето територията на острова ще се увеличи.  Вероятно в процеса на научните изследвания експертите ще намерят нещо интересно на острова. Може би те дори ще  могат да разкрият и мистерията на Бермудския триъгълник.

Мистерия: Въпреки „глобалното затопляне“ Земята започна да се охлажда (видео)

Охлаждане и хилядолетна галактическа буря. Точно за това трябва да сме подготвени. Д-р Рой Спенсър публикува поредния пакет данни за температурата, зафиксирана от сателитите през юни 2017 г. Той счита,…

Continue reading „Мистерия: Въпреки „глобалното затопляне“ Земята започна да се охлажда (видео)“

Мистерия: Призрачен гигантски водовъртеж изплаши туристите на остров Корфу (видео)

В Гърция, в близост до красивия и екзотичен плаж Имеролия в курорта Касиопи, който се намира в северната част на остров Корфу, в морето изведнъж се образува призрачен водовъртеж с…

Continue reading „Мистерия: Призрачен гигантски водовъртеж изплаши туристите на остров Корфу (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *