Всеки човек е заразен със сложен многоклетъчен организъм, паразитиращ в тялото му – Хидра! – I

Част 1. Какво представлява „ХИДРА?

Човек е  заразен със сложен многоклетъчен организъм, който паразитира в човешкото тяло и някои от неговите проявления са подобни на смъдящия ефект в коремните клетки, затова бе наречен „Хидра“.

Още преди да получа писмата, които послужиха за основа на тази работа, аз намирах в  различни източници или от различни хора  получавах информация за това, че хората са заразени с някакви  паразити, които могат да повлияят на ума и съзнанието на заразения човек.

Но, когато се опитваха да проверя информацията, постоянно попадах  на сведения за това,  че понякога, много рядко, хората с отслабена имунна система могат да се заразят с някакви гъбички, бактерии или други микроорганизми, от които им става много лошо.

Можете да намерите подобни материали в интернет в големи количества. Само че всичко това не беше някакъв сериозен глобален проблем, а  и възможността за установяване на психически контрол върху човек с помощта на тези микроорганизми едва ли беше възможно.

Нарушаване  работата на съзнанието поради интоксикация, да, възможно е, но не и контрол върху мислите и поведението.

От друга страна, на базата на личен опит и информация, събрана от мен, аз знаех, че са възможни различни телепатични въздействия върху хората, при това съвсем обикновени, чак до пълен контрол и прихващане на волята, когато човек прави нещо, а след това не може да си спомни.

И този човек в момента на превземане на управлението не е бил в  състояние на алкохолно или наркотично опиянение, въпреки че някои от тях по-късно казват, че  са били уморени и малко разсеяни преди това да се случи.

Вариации на това влияние е ситуацията, когато хората виждат нещо, което го няма,  и дори по-често, обратното – когато те не виждат това, което всъщност е там. Преди това всичко това се нарича с общия  термин „призрачно поведение“, от който произлиза израза „виждам призраци наоколо“.

Но пълното превземане на контрола върху човек със загуба на памет е рядко. Много по-често се среща предаването на хората на мисли и желания на други хора, които обикновено те възприемат като свои собствени.

В този случай  хората се делят на няколко категории. Някои хора не са в състояние да различат мислите и желанията на другите от техните собствени. Те са напълно управляеми хора. Тези хора обикновено са поставени на ключови позиции в системата за управление.

Преди това те трябва да преминат през така наречения „тест за контрол“, когато получават определени команди, и те трябва да ги изпълнят, без да осъзнават, че  тайно ги контролират.

Втората категория хора, които изведнъж осъзнават, че „чуват гласове“, казват за това на семейството си или приятелите, които в крайна сметка ги водят в психиатрична болница, където  по някакъв начин ги „излекуват“ или изолират от обществото, за да не тревожат с тяхната история   останалите.

Друг сценарий в този случай, когато на човек започват да му внушават, че той е избран, Месия, пророк, превъплъщение на велика личност, и ако човек се поддаде и повярва  в своята „изключителност и уникалност“,  започва да се държи по подобаващ начин, като губи връзка с  реалността.

В действителност  има ситуации, когато у даден човек е нарушено възприемането на реалността дотолкова,  че без квалифицирана помощ не може, но това е отделен въпрос.

И накрая, има и трета, не многобройна категория хора, които осъзнават, че има нещо, което не е нормално от обичайната гледна точка, като се опитват  да разберат това, което наистина се случва, без да губят  връзка с реалността, и запазват способността си за трезво мислене и оценяват онова,  което се случва, сами.

Доскоро аз лично считах, че всички тези въздействия тайно се оказват от едни по-подготвени и обучени хора върху други заради природни възможности, заложени изначално в човешкото тяло, или с използването на определени технически средства, разработвани от много страни, включително СССР.

Но се оказа, че това действие се извършва по много по-различен начин, чрез специално същество – паразит, което е внедрено  в телата на   хора, живеещи днес на Земята.

Ние решихме да наречем този паразитен организъм „хидра“, по аналогия с начина, по койтои той се нарича в херметичните текстове и старата, все още не изкривена, православна традиция. Именно за този организъм, за  неговите свойства и качества, както и за въздействието, което оказва  върху човешкия организъм, които успяхме да разберем, ще стане дума в тази статия.

И така – човек е  заразен със сложен многоклетъчен организъм, който паразитира в човешкото тяло и някои от неговите проявления са подобни на смъдящия ефект в коремните органи, затова бе наречен „Хидра“.

Той   масивно присъства в тъканите на мозъка и гръбначния мозък,  дублирайки нервните окончания, т.е. той е свързан със синапсите. Също така, паразитът е свързан с хормоналната система, и той има способността да я стимулира,  поддържайки едно или друго състояние на съзнанието – набор от преживявания, изразени под формата на устойчиви невронни вериги.

Той  напълно обвива тялото ни, като заема със своето тяло цялото междуклетъчното пространство, без да се пресича с  кръвоносната система.

Човечеството отдавна знае за това същество.

Нека започнем с Библията. Ако се отхвърли всеки друг назидателен  подтекст, то описанието на първородния грях може да бъде описано с  една единствена дума: заразяване. Освен това думата първороден определяме като прилагателно към греха, и това най-вероятно е просто грях на Първия род. Когато птиците са желязо, това ще е  Род Последен.

Тоест, Ева изяжда нещо, произлязло от нещо, докосва нещо забранено под заплаха от изгонване от рая. Това нещо е било заразено, Ева се заразява и заразява и Адам. Това е причината за изгонването на Адам и Ева от рая.

Съществото е наречен така, Звяра, Лукав, Хаав (името змия на иврит, дава на Ева забранения плод, вероятно заразена с ларви от самата Хаав).

„Хидра“ ( гръцка традиция, християнска традиция) – Според легендата,  на мястото на отрязаната глава се появява нова.

Най-вероятно Сатана, това е   едно от неговите имена. Европейските средновековни алхимици са казвали, че никой смъртен не е в състояние да види това същество. Но  само защото по това време не е имало микроскопи и то е било достъпно само за хора с достатъчна степен на чистота от паразита. А така, и смъртният може да го види. Видео и фотокамери могат да го снимат.

А ето и начинът, по който са си го представяли средновековните алхимици.

На картините е изобразено точно това, което хидрата   прави с  човека. Тя го обгръща напълно. На  първата гравюра ясно се вижда, че човекът спи, лежейки в гроб, а змията го е обвила и изпива дъха му. На втората гравюра змията смуче сърцето му. И на  двете рисунки символично е изобразено как „хидрата“ изсмуква жизнеността на човека.

„Хидрата“, обвивайки тялото, блокира висшите форми на умствена дейност и имунитета (95%), стимулира натрапчива картина,  контролирайки  хормоналните и нервни функции. Така човек се превръща в жив мъртвец (лежи в гроба). Живи мъртъвци, прелъстени от угасващата  илюзия на битието.

Метаболизмът на паразита е много бърз. Той сменя тялото си изцяло в рамките на 2-3 седмици,  месец. Поради това той се нуждае от постоянно хранене с белтъци. Гладът, който изпитваме е  в резултат на неговото стимулиране за принуждаване на човека да яде. Любовта към месото и висококалоричната храна, също са стимулации  от паразита.

С хидри са заразени  всички форми на органичен животински живот на Земята. Не изключвам, че някои форми  вече са продукт на селекцията му. Дори и съвременният човек е отчасти плод на неговата селекция. Според заключенията на съвременната генетика,  90% от нашата ДНК не носи полезна информация. Това означава, че в процеса на „селекция“ с цел деградация, тази част е заменена с шлака, информационен боклук.

Много от тези, които четат този текст, вече са си помислили: „Каква глупост! Какво безумие! Какъв  паразит може да има в тялото на всеки човек, ако медицината  отдавна е изучило докрай структурата на неговия организъм?“

Но не бързайте със заключения! Да не забравяме, че терминът „медицина“ на  латински се пише  като medicina, т.е.  съдържа в себе си името на семейство Медичи (Меdici), които са оставили незаличима следа в историята на Европа (а може би и цялото човечество), включително и с многократни обвинения за връзки с дявола.

А и на известната на всички емблема на „медицината“ ние не случайно виждаме образа на змия, обвиваща чаша и запълваща я със своята отрова.

Ако сглобим основните сведения, които успяхме да съберем за Хидра, получаваме:

1. Тялото на хидрата заема цялото вътрешноклетъчно пространство, обвивайки тяло отвън, заемайки енергийните канали, отделителната система на кожата (порите)  и всички места, където няма очевиден кръвен поток, където няма силен имунитет.

2. В цялото тяло на човека са разположени различните вътрешни органи на Хидра.

3. Основното телесно тегло на хидрата и центърът и се намират в чревната кухина. Там се намират ларвите или главите и.

Основният извод: В човешкото тяло „Хидрата“ е представена от човешката лимфна система, а самите лимфоцити са  клетките на хидрата. При това лимфните съдове са „циркулаторната“ система на тялото на Хидрата. Тя не пречи на кръвоносната система на тялото и в него няма имунитет, освен  имунитета на самата Хидра.

Следва.

 

Земята е учебен полигон за въплъщаващи се души

Съществува  хипотезата, че нашата планета е един вид практически „полигон“ за отглеждане на души при  Школата на Създателите на Реалността. Условията в тази „тренировъчната база“ са  възможно най-близки до „бойните“.… Continue reading „Земята е учебен полигон за въплъщаващи се души“

Ултиматум на извънземните или последно предупреждение за световната олигархия?

Твърди се, че извънземните са предупредили световния елит и суперолигарсите,  контролиращи Земята, че   трябва бързо да въведат ред  „у дома“ или да се сблъскат с   „окончателна присъда“ /… Continue reading „Ултиматум на извънземните или последно предупреждение за световната олигархия?“

Политическото устройство на държавите се влияе от … паразити

Група учени, водени от Демиън Мъри от Университета на Британска Колумбия, Канада, са установили връзка между нивото на инфекциозните заболявания във всяка отделна страна и политическата и система, пише  германското… Continue reading „Политическото устройство на държавите се влияе от … паразити“

 

Related Posts

One thought on “Всеки човек е заразен със сложен многоклетъчен организъм, паразитиращ в тялото му – Хидра! – I

  1. Чудесна статия.Не бива да подминаваме и рептилоидната част в мозъка,самият рептилоиден агент като цяло,и сбърканото ни многократно прекомпилирано ДНК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *