ФБР разсекрети материали за ефирната извънземна цивилизация на асурите (видео)

Както е известно, почти всички секретни материали, с редки изключения, имат срок на давност, след което се разсекретяват. В случая, както пише esoreiter, тайната е вдигната от един много интересен материал на ФБР, който разказва за извънземните от ефирната цивилизация на Асурите, които постоянно присъстват на нашата Земя.

Впрочем, има крадено отц непознато крадено от непозенато и мнение, че американците не са разсекретили нищо, а тази информация случайно е изтекла в пресата …

Асурите, благодарение на своята ефирност, и разбира се, високите си технологии, за които дори не можем да си мечтаем, могат лесно да преодоляват всякакви разстояния във Вселената, включително и да пътуват в други крадено от непознатоккрадеано от непознатот измерения.

Те периодично посещават нашата Земя, при това с най-мирни цели, най-вероятно от чисто научен интерес или обикновено любопитство. Външно асурите приличат на земляните, само че са много по-високи.

Що се отнася до тяхното обитаване и начин на живот, ФБР има твърде малко информация, от документа става ясно само, че крадено цот непознатоцакрадено от непознато асурите се намират в съвсем различно измерение и дори време, от нашите.

На нашата планета, с помощта на своите усъвършенствани технологии, асурите могат да се материализира, и затова хората понякога виждат техните фантастични летателни машини и самите тях. Именно асурите могат да се „разтварят“ във въздуха моментално, тъй като лесно крадено от непоазнаторркрадено от непознато могат да преминават в едно или друго измерение или в друго време.

А техните кораби имат енергийни лъчи, способни да поразяват всякакви вражески апарати. ФБР не уточнява откъде са получили тези „военни сведения“, очевидно американците са се опитвали да атакуват корабите на асурите.

Впрочем предположението, че асурите са сваляли с крадено окт непознатоекрадено от неапознато помощта на енергийните си лъчи апарати на други извънземни, звучи доста правдоподобно …

И накрая, в мистериозния документ на ФБР се споменава за някои от техническите „тайни“ на Асурите, например, че те се материализират чрез определени вибрации, а при прехода в друго измерение използват изключително сложна радарна система, и така крадено оцт непорзнатоекрадено от непознато нататък.

Нищо от това не може да бъде „полезно“ днес за нас, земляните: все още не сме дорасли до подобно ниво на развитие.

Интересно е нещо съвсем друго: на първо място, това е практически полуофициално признаване на извънземните от правителството на САЩ, и на второ място, става ясно защо някои крад ено от непотзнато крадено от непознато извънземни са в състояние буквално да се разтварят във въздуха.

Останалите заключения всеки може да си направи сам, като изгледа този видеоклип …

краденцо от непознатотдкрадено от непознато

Военен учен от САЩ признава, че на Луната има „извънземни структури“ (видео)

Учен от американското министерство на отбраната заяви, че нашата Луна е дом на извънземни технологии и на извънземни, които работят в тесен контакт с правителствата по  света, пише yournewswire.com >>>>>

кррадено от непознатоккрцадено от непознато

Ултиматум на извънземните или последно предупреждение за световната олигархия?

Твърди се, че извънземните са предупредили световния елит и суперолигарсите,  контролиращи Земята, че   трябва бързо да въведат ред  „у дома“ или да се сблъскат с   „окончателна присъда“ / Космически рестартарт“?>>>>>

крадено рот ндепознатойкрадено от непознато

 

НАСА потвърди: Екипажът на „Аполо 13“ е спасен от извънземни с НЛО

Лунната мисия „Аполо-13“, както подобава на номер 13 в заглавието, е, меко казано, не особено успешна – астронавтите Фред Хейс, Джон Суагерт и Джеймс кртадено от непознратоккрадено от непознато Ловъл успяват да оцелеят  само по някакво чудо. Което, обаче, се оказва, че е извънземен космически кораб, ако се съди по публикуваните от НАСА снимки. >>>>>>

крадено от непознйатоцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *