Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и е създаден от извънземна цивилизация.

Изненада предизвиква близостта на извънземното устройство до звездата, което говори за използването при проектирането му на материали, които имат невероятна устойчивост на високи температури и радиация ….

Според руския уфолог Сергей Чернов, тези снимки говорят само за едно – за предстояща заплаха за Земята. Специалистът в областта на извънземния разум счита, че последните все по-чести появи в близост до Слънцето на космически кораби и различни апарати на извънземните, свидетелстват за началото на изграждане около звездата на * Сферата на Дайсън.

Тази техническа структура е необходима за максимално използване на слънчевата енергия и е достъпна само за фантастични високотехнологични извънземни цивилизации.

Според Чернов, ако извънземните наистина са започнали да изграждат Сфера на Дайсън, извънземната окупация на Земята е неизбежна, тъй като на извънземните ще са им необходими ресурсите на планетата ни за изграждането на тази огромна структура.

 *  Сфера на Дайсън (на английски: Dyson sphere) е хипотетична мегаструктура, описана за първи път през 1959 г. от американския физик и футуролог Фриймън Дайсън.

Според предположенията на автора, напреднала извънземна цивилизация, втора степен по скалата на Кардашев, може да изгради около своята звезда масивна сфера и да живее на нея,  което позволява използването на почти цялата енергия, излъчена от звездата за целите на цивилизацията.

Как коварните извънземни могат да атакуват Земята

Картите на станциите Вояджър, на които е посочено местоположението на Слънчевата система, представляват потенциална заплаха за човечеството. Астрофизикът Френк Дрейк, който предложи едноименното  уравнението,   позволяващо да се изчисли броят… Continue reading „Как коварните извънземни могат да атакуват Земята“

Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?

Въпросът с  инвазията на извънземните вълнува не само световния елит, а и обикновените хора,  в продължение на много години. Учените по целия свят  готвят оръжия, които биха могли да неутрализират… Continue reading „Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?“

Шокиращо: Извънземните крадат от Земята уран (видео)

Неведнъж е писано за това, че извънземните са на нашата планета не само от любопитство, а  също така  и заради материални интереси, те си „взимат“ от Земята вода, пръст, и… Continue reading „Шокиращо: Извънземните крадат от Земята уран (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *