Монтаж или демон – доста необяснима снимка на Хилари Клинтън?

В интернет набира популярност странна снимка на Хилъри Клинтън, направена в края на миналата година по време на президентската надпревара в Съединените щати.

Мистериозната снимка показва как кандидатът за президент Хилъри Клинтън излиза от колата си. На пръв поглед съвсем безобидна снимка – явно затова почти цяла година, никой не е забелязал нищо подозрително в нея.

Но сега потребителите на Интернет изведнъж забелязаха: има нещо нередно в тази снимка, пише esoreiter.

Оказва се, че отражението на 69-годишната жена- политик в прозореца на колата не съответства на реалността! В действителност, когато Клинтън напуска колата, устата й е само леко отворена, но ако се вгледате в матираното стъкло на вратата, можете да видите, че в отражението и устата на жената е отворена изцяло, като в безмълвен вик.

Това е фрагмент от оригинална снимка, направена от един от американските фотожурналисти, т.е. редактиране и монтаж са напълно изключени. Но как е възможно това?

Някои коментатори се опитаха да намерят рационално обяснение за снимката. Според една от версиите този необичаен ефект е създаден от малката извивка между купето на автомобила и прозореца, което изкривява отражението на американката. Тоест, като в криво огледало, отражението не съответства твърде много на човека.

Друга хипотеза гласи, че вина имат особеностите на някои цифрови фотоапарати. Защото камери с прогресивно сканиране на матрицата, създават образа не изцяло, а на фрагменти – отгоре на долу, с разлика в милисекунди,

По този начин снимката в крайна сметка се състои от няколко части, направени, грубо казано, в различно време. Особено видим е този ефект, ако се снимат въртящите се витла на самолет. Тоест, Клинтън може веднага да е затворила устата си, но на отражението на снимката все още е била отворена.

Въпреки това логично обяснение, много потребители в интернет все пак смятат, че става дума за мистика. Според тях Хилъри Клинтън може да бъде истински демон, маскиран като човек.

Защото ако се разгледат повече снимки на Хилъри, може да се разбере, че жената- политик се старае да не се снима близо до огледала и други отразяващи повърхности. Може би те разкриват истинската и същност?

Освен това много коментатори съобщават, че при отражение очите на Клинтън са черни, което отново й придава доста нечовешки вид…

Хилъри Клинтън: Аз не се потя защото съм робот

Претендентът за президентския пост на Америка Хилъри Клинтън обясни  защо никога не се поти. Според нея, тя не е човек, а   робот. „На първо място трябва да разберете, че аз… Continue reading „Хилъри Клинтън: Аз не се потя защото съм робот“

Вече е ясно: Извънземните попречиха на Хилъри Клинтън да стане президент

Не ви се вярва, нали? Да, но ето малко факти! Хилъри обеща, че ще разкрие истината за извънземните, ако стане президент! И за малко да стане! Но не би! Те… Continue reading „Вече е ясно: Извънземните попречиха на Хилъри Клинтън да стане президент“

Забавно? Не, закономерно: Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв

Екипи от изследователи в областта на генеалогията са установили, че Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са далечни братовчеди, и че и двамата са с  кралска кръв, пише yournewswire.com Авторът A.Dzh.… Continue reading „Забавно? Не, закономерно: Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп са роднини и имат кралска кръв“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *