Мощно изригване е станало на Слънцето (видео)

Вчера, 18 октомври, в активната зона, разположена сега зад източния край на Слънцето, е станало мощно изригване, придружено от изхвърляне на коронарно вещество. Огромният плазмен облак (CME) е бил насочен към Юпитер и Меркурий.

Това изригване не е насочено към нашата планета и няма да окаже влияние върху нейната магнитосфера, крадено от непознатоккрадено от неспознаток но активният регион, който служи като източник на изригването, скоро ще стигне до видимата страна на Слънцето и тогава емисиите от него могат да засегнат Земята.

По материали на ФИАН

Още по темата:

 

На 14 септември известният японски астрофизик Казунари Шибата предупреди човечеството, че Слънцето го заплашва с крадено ост непознаетодкрадено от непознато катастрофа!

Наблюдавайки странните събития, случващи се със Слънцето в последно време, все повече специалисти са съгласни с мнението на Казунари Шибата.

На странното и зловещо поведение на Слънцето  служителите на НАСА обърнаха внимание  през април тази година. Когато регистрираха зачестилите аномални изригвания на  повърхността му, те нямаха еднозначни  отговори за крадено от непознатоекрадено оат непознатод причините за необичайно големите и ярки коронарни събития.

Целият текст>>>>

 

Шокиращо: 4 изригвания са станали на Слънцето от висшия X-клас. ЕДНОВРЕМЕННО!

В  крадено от непоз натоккрадено от непозснато 7:39 ч. Източно време,  САЩ, е станало нещо ужасно на нашето Слънце, което е регистрирано от всички мониторингови апарати, които съществуват –   и на Земята и в космоса. Едновременно … Continue reading „Шокиращо: 4 изригвания са станали на Слънцето от висшия X-клас. ЕДНОВРЕМЕННО!“

 

Извънземните строят Сфера на крадено оат непознатоцкрсадено от непознато Дайсън около Слънцето??? (видео)

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и… Continue reading „Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)“

 

крадено от непосзнатоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *