Научете с каква енергия е зареден всеки ден от седмицата

Всеки ден от седмицата се управлява от определена планета, следователно, като се използва влиянието и, може да се увеличи вероятността за успех многократно.

Ведическата астрология, разказвайки за качествата и влиянието на планетите, като  по този начин споделя с нас тайните на успеха, давайки ни подходящите ключове и енергия към успеха за всеки един ден от седмицата. С това знание, ние всъщност можем да планираме своя успех и пребивавайки в хармония със силите, които ни влияят, да имаме късмет всеки ден!

Неделя – ден, управляван от Слънцето, което ни дава енергия на радост, любов, творчество и щастие. Много подходящ за духовно развитие и реализиране на висши стойности. Посещение на храм, посещение на музей или художествена галерия, излет сред природата – и енергията ви в голяма степен ще се увеличи от Слънцето, това е тайната на успеха в неделя.

В този ден са възможни прозрения, оригинални решения на стари проблеми, затова бъдете открити за новото. Давайте на хората топлина, говорете добри думи, обещавайте планини от злато – енергията на Слънцето ще преминава през вас у хората, и ще ви донесе осезаеми резултати, които ще видите още следващата седмица.

Понеделник – погрешно се счита за най-трудния ден от седмицата. Трудности възникват, ако погрешно използвате на енергията на Луната, покровител на деня. Луната ни дава спокойствие, мир, промяна в настроението и непредсказуемост. В понеделник е добре да се решават битови проблеми, да се правят покупки, да се общува с членовете на семейството.

Не критикувайте, не хитрувайте и не изисквайте. Хората в този ден са особено чувствителни.

Вторник – е под контрола на Марс и ни подтиква към необмислени постъпки, търсене на тръпка и приключения, резки думи и агресия. За да постигнете успех в този ден, трябва да действате спонтанно, по първия порив, ако започнете да реализирате своите идеи веднага след като възникнат, защото Марс е планетата на скоростта, на инстинкти и желания. Много добър ден от седмицата за да покажете смелост и решителност, дори ако не са ви присъщи.

Сряда – управлява се от Меркурий, изпълнен със светла енергия, бърз, забавен и остроумен. В този ден от седмицата добре се говори, учи, пише и се продава. Успех носят дела свързани с бизнес, финанси, търговия.

Успешни бизнес преговори, хазартни игри, проблеми могат да бъдат решени много лесно. В този ден повече общувайте, учете, подобрявайте своята квалификация – това е тайната на успеха в средата.

Четвъртък – според астролозите е най-хубавият ден от седмицата, благодарение на покровителството на Юпитер. Това е планетата на социума, колективното сътрудничество. В този ден лесно се постигат успехи в работата, бизнеса, преговори, сделки. Можете да се обърнете към ръководството с искания, но те трябва да бъдат свързани с интересите на колектива.

Важно е да покажете, че мислите за общото благо, демонстрирайте професионализъм, ефективност и компетентност – това е тайната на успеха в четвъртък.

Петък – чудесен ден за почивка и развлечения, прояви на привързаност и благотворителност. Защото покровителката на петък Венера, събужда желанието за красота, търсене на хармония и разбирателство. Обърнете повече внимание на жените, в този ден те са особено доверчиви, и ако почувстват вашата грижовност, ще ви оценят по достойнство

Тайната на успеха в петък: украсявайте света около себе си – с творчество, с мили думи, с любезно съдействие и учтиво поведение. Пейте, рисувайте, танцувайте, подарете цветя, красиво изразявайте своите мисли, и Венера ще ви подкрепя и ще ви възнагради с късмет в този ден от седмицата.

Събота – може би най-трудният от всички дни от седмицата. И всичко това заради твърдо ограничаващата енергия на Сатурн – владетелят на деня. Сатурн представлява дълг, съдба, карма. Той е много критичен и консервативен.

Така че в събота е по-добре да ограничавате желанията и нуждите си, по-малко говорете за своите преживявания и проблеми. Това не е най-добрият ден да се прави бизнес, защото се увеличава вероятността от конфликт и загуба. Единственото изключение е за купуване на земя и имущество, които са под закрилата на Сатурн.

Без значение колко сложна ви изглежда някоя ситуация в живота, никога не се отчайвайте. Всеки, който се отказва, губи благословията на планетите. Грамотно използвайки енергията на космоса, непрекъснато усъвършенствайки се в опит да научите законите на Вселената, вие влизате в хармония с космическите ритми – това е тайната на успеха за всеки ден от живота ни.

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *