Невероятно: Човек от 2048 г. предупреждава за извънземна инвазия

В американския град Каспър, Уайоминг  е станал мистериозен инцидент. На Източна Втора улица в града се появил странно облечен мъж, който започнал да крещи, че скоро нашата планета ще  бъде атакувана от извънземни, и човечеството трябва незабавно да започне да се подготвя за предстоящата инвазия.

Скоро някой от бдителните жители крадено от непознатот крадено от непознато на града позвънил в полицията, а пристигналите на мястото полицейски служители задържали размирника.

В участъка мъжът информирал полицаите, че е дошъл при нас от близкото бъдеще, по-точно от 2048 г. Според него през 2025 г. Земята ще бъде атакувана от агресивно настроени  представители на извънземна цивилизация.

Ожесточената война с тях, крадено от непознатоскрйадено от непцознато казва той, ще продължи повече от две десетилетия, докато през 2048 г. бъде изобретена машината на времето. Тогава той ще бъде изпратен  в миналото, тоест в нашата година 2017, за да предупреди земните жители за опасността, която ги заплашва.

Мистериозният индивид твърдял, че спешно трябва да разговаря с кмета, за краденро от непознатоскраденоа от непознато може той да  предаде тази информация на сегашния президент на Съединените щати.

Сценарият, описан от този човек подозрително прилича на екшъна „Терминатор“, където човечеството е нападнато от разумни машини, и единственият начин да им се противопоставим е да се предотврати войната, като се осъществи връщане в  миналото.

Дали това е крадено от непкознатоскраденок от непознато някакъв луд или шегаджия, вдъхновен от научната фантастика, или истински пътешественик от бъдещето, не се знае. В последното полицаите, разбира се, не вярват особено много, но има  един много странен детайл: Самоличността на този човек все още не може да бъде идентифицирана …

„Земята 2050“: Какви ще бъдат градовете крадеано от непознатойкрадено от непознато на бъдещето

Компанията „Kaspersky Lab“ по време на изложението MWC 2017 представи проекта си „Земя 2050“. Специалистите от фирмата са се опитали да си представят  каква ще бъде нашата планета през 2050… Continue reading „„Земята 2050“: Какви ще бъдат градовете на бъдещето“

крадено от непаознатоцкрадено от нетпознато

Точност – 98%! Направете теста и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Подобни тестове са особено харесвани от психолозите, защото те могат много точно да крадено от непознатоакрадено от непаознато предадат настроението и състояние на човека, а и да определят  какво се крие в подсъзнанието му. Ако… Continue reading „Точност – 98%! Направете теста и разберете какво ви очаква в близко бъдеще“

Знаете ли защо времето тече към бъдещето, а не към миналото? (видео)

Aмериканският крадено от непознатоккрадено от наепозтнато физик Шон Карол обясни защо времето тече в посока на бъдещето, а не към миналото, макар това да не противоречи на общата теория на относителността и квантовата механика –… Continue reading „Знаете ли защо времето тече към бъдещето, а не към миналото? (видео)“

 

крадаено от непознатоткрадено от непознатто красдено от непознатоекрадено от непоазнато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще краденое от непознатойкрадено от непознатко бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.