Портал към други светове е бил открит близо до Земята

Оказва се, че до нашата планета има портал към други светове. Той е съвсем малък, пише ToDay News, и за съжаление през него не може да се пътува в друг свят или измерение. Но самото наличие на такава „червейна дупка“  говори много.

В бъдеще човечеството ще е в състояние да открие необходимите му (съизмерими с целите) подобни портали и по този начин ще може да пътува в безкрайното време и пространство на Вселената – лесно и просто, както сега правят това извънземните.

Ще напомним, че още великият Айнщайн посочва, че тъканта на пространството е много нестабилна, и следователно може да се деформира, обаче  това изисква определени условия, като например въздействие върху нея с мощни гравитационни полета. Както са установили учените, за изкривяване на пространство е достатъчна и гравитацията на нашата планета, макар и тя да не е в състояние да „роди“ такава „червейна дупка“.

Такива портали могат да създават звезди и черни дупки, което е било потвърдено преди няколко години, когато астрономите наблюдавали сливането на две неутронни звезди, които   генерирали такъв скок на гравитацията в пространството, че е засечен дори на Земята.

Така че бъдещите пътешествия на хората във Вселената няма да са полети с  космически кораби в това невъобразимо огромно и безкрайно пространство, а с използването на „дупка“, която ще им позволят да се преместват във всяка звездна система – практически мигновено.

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *