Високи нива на демонична активност са регистрират все по-често във Великобритания

Създадена е нова карта, която регистрира всички паранормални наблюдения в Обединеното кралство през последните десетилетия, съобщава  mirror.co.uk.

Бел. ред.: Тази информация използва термина „призраци„, но всъщност това са  демонични духове.

Картата на призраците във Великобритания разкрива горещите точки на паранормалната дейност – можете да намерите  местата, където се появяват крадено от непознатоккркадено от нйепознато духове.


Разгледайте подробностите, за да разберете колко много зловещи места има във вашия район (ако сте жител или се намирате  във Великобритания).

Тази база данни съдържа информация за хиляди места, идентифицирани в резултат на среща с истински призраци и истории за странни наблюдения в цялата страна.

Може би духът крадено от непознацтоккрадено тот непознато на убитата стопанка броди из коридорите на вашата  местна кръчма – или, може би, призрачен монах прави кръгове около гробището до вас през нощта?

Мениджърът на сайта, Дарън Ман, на 44 г. от Съфолк, казва, че броят на наблюденията остава постоянно висок през последните две десетилетия.

Той добавя: „Познавам полицаи, крадено от непознатотркрадено оте непознато които разказват за призраци в своите станции, ужасни зверове преследват хора в гората, полицаи също са се натъквали на странни сенки на хора в магазините и с много други.

„Много от тези „паранормални“събития стават нови „нормални „за някои свидетели.“

Отворихме архивите на базата данни на уеб сайта Paranormal, за да крадено от непознатаодцкрадено от непознато създадем една от най-обширните карти за цялото време на паранормалните явления  във Великобритания.
Сайтът съдържа почти 12 000 съобщения за паранормална дейност, регистрирани в Англия, Шотландия, Уелс, Ирландия и Англо-нормандските острови от 1999 г. насам.

 

 

Пътна камера засне душата на загинал мотоциклетист? (видео)

Крайпътна видеокамера крадено йот непознатоекрадено от непознатоц в тайландската провинция Lopburi е записала пътнотранспортно произшествие, в което мотоциклетист се забива с висока скорост в кола. В интернет се появи орязан запис, на който самият момент… Continue reading „Пътна камера засне душата на загинал мотоциклетист? (видео)“

 

 

 

крадено от непознатоакрадено сот непознатцо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *