Загадъчна светеща сфера, с огромни размери, озари небето над Сибир (галерия + видео)

В Русия премина вълна от съобщения за гигантски НЛО под формата на огромна ярка сфера, която е осветила небето над Сибир.

Засега мистериозният източник на светлина не установен, а социалните медии са пълни с репортажи за пристигането на „извънземни“, а  местните жители, наблюдавали събитието в отдалечените части на страната говорят за „пълзящ по гърба им ужас“.

Василий Зубков пише в своя акаунт: „Излязох да пуша цигара и реших, че това е краят на света“.

От друга страна, някои предполагат, че това са били следите на четирите ракети, изстреляни от руските военни по същото време.

Фантастичните снимки са направени от водещия сибирски фотограф Сергей Анисимов в град Салехард, който се намира зад Арктическия кръг. Сергей описва впечатленията си:

„Бях малко объркан, не разбрах какво се случва. Ярката сфера се издигна зад дърветата и се насочи към мен. Първата ми мисъл беше за скрит мощен прожектор, но скоростта, с която се движеше, още повече ме озадачи. Сферата започва да се превръща в дъга и постепенно да се разсейва“.

След края на странното светлинно представление фотографът се върнал в къщи, където децата, които му съобщили „портал в  друго измерение“ и за „извънземните“.

The Siberian Times съобщава, че друг фотограф – Алексей Яковлев, който е на 520 мили на изток, в северната част на северната част на региона Томск, откровено признава, че когато видял това се изплашил:

Отначало си помислих, че това е Северно сияние с необичайна форма. Но постепенно сферата започна да се разширява и стана ясно, че това е нещо друго. Бях уплашен. И е добре, че в този момент не бях сам, защото колективните халюцинации са невъзможни.“

Но не всички руснаци се уплашиха. В руските социални мрежи Анастасия Болдрева написа:

– Извънземните пристигнаха.

Има много подобни мнения. Нургазиз Таабалдиев казва:

– Това беше срив в пространствено- времевия континуум.

И понеже светлинният източник не е установен, хората изразяват различни мнения. Някои смятат, че това е северно сияние, други смятат, че това не е НЛО, а изпитание на руски ракети.

Най-разпространената  теория е, че това са следи от ракети. Руският президент Владимир Путин е избрал този момент  за да изплаши Запада с грандиозните си военни учения на стратегическите   ядрени сили.

Както съобщи информационната агенция „Интерфакс“ в петък, Путин лично е ръководил изстрелването на четири балистични ракети като част от учението на  стратегическите ядрени сили на Русия.

По време на тестовете, проведени предишната вечер, са участвали наземни, въздушни и подводни балистични ракети, се казва в  изявление на руското министерство на отбраната.

Министерството също така съобщи, че междуконтинентална балистична ракета „Топол“ е изстреляна от космодрума Плесецк в Северна Русия, като е поразила  цел на военния полигон  на полуостров Камчатка на хиляди километри.

Руските медии пишат, че необичайното явление в нощното небе е резултат от следи от руски ракети, а спираловидната светлина идва от отражението на слънцето върху изтичането на гориво.
оригинал

И други странни светлинни явления по света (видео)

Белгия, 22 октомври:

България , 21 октомври:

Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)

Ще припомним, че уфолози забелязаха на снимки, направени от камерата на НАСА -EIT 171 – в опасна близост до Слънцето мистериозен гигантски куб. Според експерти обектът има извънземен произход и… Continue reading „Извънземните строят Сфера на Дайсън около Слънцето??? (видео)“

Необичайно явление в Перу: огромна синя сфера (видео)

Перуанци станаха свидетели на необичайно явление в град Куско. Загадъчна синя сфера озари небето  по време буря. Местните хора дори смятат, че това е огромен НЛО, който се зарежда от… Continue reading „Необичайно явление в Перу: огромна синя сфера (видео)“

Мистерия: Огромна сфера се зарежда с плазма от Слънцето (видео)

Космическата снимка на  НАСА SDA AIA171 от  25 май 2017 г., показва огромен скрит кръгъл обект близо до Слънцето. Може да се види как поток от плазма, който изтича от… Continue reading „Мистерия: Огромна сфера се зарежда с плазма от Слънцето (видео)“

Учен откри невидими същества, живеещи в атмосферата на Земята

Учен откри невидими същества, живеещи в атмосферата на Земята

Италиано-американският  ядрен физик д-р Руджеро Сантили твърди, че е открил „невидими същества“, които живеят в земната атмосфера. Те са били открити чрез използването на усъвършенствана  оптична  технология, пише  Segni dal… Continue reading „Учен откри невидими същества, живеещи в атмосферата на Земята“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *