Зловещ триъгълник се появи в небето над Луизиана (видео)

В Америка все по-често започват да се появяват странни небесни явления под формата на геометрични фигури, което е в противоречие със законите на физиката, особено ако става дума за природни явления като облаци. Въпреки че според някои изследователи на паранормални явления, и облаците често се проявяват като интелигентни същества.

Впрочем, съдете сами- не успяха да се изплашат американците от огромния полупрозрачен правоъгълен (изненадващо) фантастичен обект в небето, който се появи наскоро, а  там горе се появи нов мистериозен „подарък“. Сега  в щата Луизиана се образува непонятна огромна сянка в небето, и отново под формата на триъгълник с добре „очертани“ страни, което е неестествено за природен обект. Да, и със същото неестествено осветление.

Много американци, уплашени от последните урагани и земетресения смятат, че това е знак за приближаването на ново природно бедствие. Други споменават мистериозната планета Нибиру, с която конспиролозите плашат жителите на Земята доста време (а тя така и не пристига :)).

Трети говорят за извънземна армада, за която  се твърди, че идва  да завладее планетата – и че това със сигурност ще се случи първо в САЩ (най-малкото, американците смятат, че това е така, въз основа на техните страховити научнофантастичните филми).

Както и да е, но черният триъгълник в небето наистина изглежда тайнствен и ужасен, особено като се има предвид, че метеоролозите го обясняват доста мъгляво и неразбираемо. И всичките тези басни за студените и топли въздушни потоци днес не са особено убедителни …

Трябва само да се отбележи, че мистериозни небесни феномени се наблюдават днес в много части на света (вижте видеоклипа по-долу). Конспиративните теории, например, ги свързват с работата на установката HAARP, построена в Аляска неизвестно с каква цел, и по-скоро далеч от тази, която официално е обявена.

Например, може да се окаже , че това е проект на рептилиите за укрепване на защитното поле на Земята, създадено от тях преди около 13 000 години, за да се отрежат умовете на хората от базата данни на Вселената, което ни прави на практика беззащитни зомбирани роби.

Но напоследък това поле е започнало да отслабва поради пробуждането на съзнанието на хората, засилването на чистата енергия. Ето защо Анунаките спешно трябва да „закърпят“ този „защитен екран“. Оттук и тези странности в небето. Но, според тези изследователи, времето на господството на влечугите приключва и никакви проекти като HAARP не могат да ги спасят.

Ето защо днешните „небесни знаци“ не трябва да плашат – те плашат Анунаките още повече…

Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата

Известният английски изследовател Дейвид Айк твърди, че един от най-ефективните начини за управление на хората е – да се ограничи тяхното разбиране на възможното. И ако се програмира възприемането на…

Continue reading „Луната е доставена в орбита около Земята за контрол и поробване на планетата“

Земята е колония на Нибиру?

Днес   теорията за палеоконтакта бързо набира популярност. Същността и  се състои в това, че човекът е създаден от високоразвита извънземна цивилизация – включително и за работа в мините за добив…

Continue reading „Земята е колония на Нибиру?“

Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години – Ситчин

Анунаките  често се споменават в текстове  за НЛО. Нека се опитаме да разберем защо те са станали толкова популярни, и какво именно са направили за да е така.   Освен…

Continue reading „Човекът е създаден от анунаките преди 300 000 години – Ситчин“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *