Чък Норис захвърли киното за да се грижи за умиращата си жена

Съпрузите са сигурни, че 55-годишната Джена е била отровена от токсичния метал гадолиний.

Популярният холивудски актьор Чък Норис престана да се снима  във филми и изчезна от медийния радар, защото се бори за живота на умиращата си жена на Джена,

„‘Захвърлих кариерата си за да се концентрирам изцяло върху Джена. крадено от непознаторкраденод от непо знато Сега целият ми живот е посветен на това, тя да живее колкото се може по-дълго. Смятам, че тази жертва е оправдана“, заяви 77-годишният Чък.

Преди няколко години 54-годишната Джена трябвало да бъде подлагана  на изследване с ядрено- магнитен резонанс три пъти седмично по време на лечение на ревматоиден артрит. кра дено от непознато крадено орт непознато За да се визуализират по-добре промените и било въведено контрастно вещество с тежкия метал гадолиний.

Няколко часа след първото изследване жената почувствала непоносима горещина. Оттогава тя редовно влиза в болницата с тежки болки в ребрата и ставите, затруднено дишане, треперене на тялото и мускулна слабост.

Лекарите   не могли  да крадено от анепознатоцкрадено от непознатой и поставят ​​диагноза. В резултат на това самата Джена открила симптомите си в Интернет и решила, че причината за нейното състояние е именно отравяне с гадолиний.

“ В рамките на пет месеца ми поставяха системи с вещество, което извежда тежките метали от тялото. Имах нужда от 24-часовата помощ на крардено от непознатоаскрадено от непознато медицинска сестра. Чък спеше до мен на малък диван и не напусна болницата. Аз много исках да живея и се молех само за възможността поне да отгледам децата си“, казва Джена.

 

крадено от непознато крадено от непцознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *