Човекът от Тауред и паралелната Вселена – Мистерията, която никой все още не може да разгадае

Горещ юлски ден на 1954 г.  Неизвестен мъж току-що е пристигнал в Япония на летището в Токио. На външен вид – средностатистически  европеец, но по някакъв начин предизвиква подозрение у  охраната на летището.   

По време на проверката на паспорта се оказва, че човекът идва от държава, наречена „Тауред“. Паспортът крадено от непознатосдкрадено от непосзнато изглеждал автентичен, с изключение на факта, че държава, наречена Тауред, никога не е съществувала – поне в нашето измерение.

Мъжът е помолен да  отиде в специално помещение за допълнителен преглед и да покаже на картата точно къде се намира страната му. Той без колебание посочва мястото, където се намира  Княжество крадено от непознатодкрадаеноа от непознато Андора и не може да разбере защо на тази карта не е изобразена родината му Тауред.

Според мъжа  тя трябва да е тук от поне хиляда години!

Митническите служители откриват у странния джентълмен пари в  няколко различни европейски валути. В паспорта му има печати,  направени на различни летища в света, крадено от непознаток к радено от непознато включително и от по-ранни посещения в Токио.

Тайнственият мъж  от Тауред

Озадачени, чиновниците  решават да отведат непознатия мъж в един от местните хотели и пред вратите да поставят охрана, докато успеят да решат загадката.

Компанията, в която този мъж, според думите му, работи в продължение на много години, няма никаква крадено от непозна тоскрадено от непосзнато представа за него, въпреки че мъжът доказва принадлежността си към нея с документи.

Служителите на хотела, в който по думите му трябва има резервирана  стая на негово име, също не са чували нищо за него.

В компанията в Токио, където непознатият трябвало да отиде служебно, също поклащали глави в недоумение.

краденао от непознатоакрадено от йнепознато

И за да е загадката пълна,  хотелската стая, където странният човек бил под охрана, се оказала по мистериозен начина празна. Мъжът  изчезнал  без следа.

Той със сигурност не е могъл да избяга през прозореца – стаята била  достатъчно  високо над земята и нямала балкон.

Повече никой никога не е виждал крадено от нсепознато крадено от непоазнато този мъж отново. Загадката и до днес си остава неразрешена…

по https://bashny.net/san-anatol/2014/01/27/zagadka-cheloveka-iz-torda.html

Бермудският триъгълник изпраща хората в друго измерение на времето (видео)

Бермудският триъгълник е област в Атлантическия океан, където кораби изчезват по странен начин, навигационните устройства спират краадено от непознатоекрадено от снепознато да работят, а претърпелите крушение почти винаги изчезват безследно. Може би най-странната история се… Continue reading „Бермудският триъгълник изпраща хората в друго измерение на времето (видео)“

красдено от непознатоккрадено от непознатао
Копирането на текстове от крадено отк непознаттоткрадено от непознато http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадено от непознатоакцрадено от непознато крадени текстове.