На Луната са намерени писта и огромен НЛО (видео)

Известният руски уфолог, конспиролог и виртуален археолог Валентин Дегтерев, който наскоро стана популярен не само сред сънародниците си, но и сред англоговорящите потребители в световната мрежа, направи ново откритие.

Според уралския специалист, той разглеждал сателитни снимки на Луната и открил на повърхността и писта за кацане и излитане, но според официалната наука такова нещо не може да има на Луната, пише esoreiter.

Освен това, Валентин смята, че присъствието на Луната на такава писта, създадена от „зелените човечета“, доста е стреснало през 1969 американците, които кацат там в рамките на мисията „Аполо 11“. Изследователят е убеден, че астронавтите на НАСА са били на Луната, но не са се оказали в компанията на извънземните.

Дегтерев е намерил огромен неидентифициран летящ обект в близост до американския космически кораб на архивни снимки на мисията. Според експерта, астронавтите са направили десетки снимки на чудовищната „летяща чиния“, но нямало как да стигнат до нея.

Защо тези изображения са се оказали в свободен достъп, за уфлога е истинска мистерия. Както отдавна е известно, цензурите в американската космическа агенция работят не особено внимателно. Или може би по някаква причина подават такава информация на уфолозите на малки порции умишлено? ..

Що се отнася до тайнствената писта, тя е много дълга и е идеално гладка. Разбира се, авторът на находката изключва естествения й произход.

Пистата на извънземните прилича на бетонната конструкция, но е малко вероятно представителите на извънземната цивилизация да са използвали на Луната същите строителни материали като земните.

Защото техният „бетон“, макар и изкуствен, е  много по-здрав и издръжлив – предполага се, че  извънземната писта е построена много отдавна и все още е запазена, въпреки агресивните космически въздействия, защото Луната няма атмосфера, която да предпазва повърхността и …

Извънземен кораб е свален над Иран от руснаците, твърди британската преса

Британското издание Express (http://www.express.co.uk/news/science/603108/Russians-shot-down-UFO-over-Iran-ahead-of-Blood-Moon-apocalypse) пише , че на 30 юли в небето над Иран в съвместна руско-иранскa операция е бил свален извънземен кораб. Според теорията на привържениците на апокалипсиса, човечеството… Continue reading „Извънземен кораб е свален над Иран от руснаците, твърди британската преса“

Фантастичен извънземен кораб е открит на Марс (видео)

На повърхността на Марс е открита огромна аномалия с ширина 182 метра, а уфолозите твърдят, че това е космически кораб на извънземна цивилизация. Оригиналната снимка е направена на 16-ти октомври… Continue reading „Фантастичен извънземен кораб е открит на Марс (видео)“

Извънземен кораб с дължина стотици мили и странни светкавици са заснети на Луната (видео)

Във видеото Crow777 показва кръжащ над ръба на Луната дълъг тръбовиден обект. Този обект или кораб-майка е дълъг няколкостотин мили, и изглежда виси там известно време. Във видеото също така… Continue reading „Извънземен кораб с дължина стотици мили и странни светкавици са заснети на Луната (видео)“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *