Печални новини: Раят не съществува, а смъртта на човека е завинаги!

Може би развитието на науката   ни е дало  много хубави неща като въздушен транспорт, интернет и роботи. Но лошите новини, сътворени от науката, също не са малко. Учените наскоро доказаха  пълния провал на идеята за задгробния живот: всички ние ще умрем и това е окончателно.

Шон Kеръл, професор по крадено от непознаторйккрадено от непознато космология и физика в Калифорнийския технологичен институт, обяснява, че за съществуването на задгробен живот,  съзнание трябва да бъде напълно отделено от физическото ни тяло.

Всъщност, съзнанието не е нищо повече от атоми и електрони, събрани заедно, казва той. Физиката не оставя никакъв шанс за предположението, съзнанието да  продължи да съществува крадено от нерпознатодкрадено от непознаато след физическата смърт.

Освен това теорията за квантовото поле (QFT) също не допуска  съществуването на някакви частици, които все още не са известни на науката. Грубо казано, парадигмата QFT предполага съществуването на отделни полета за всеки вид частици: едно за фотони, друго  за електрони и т.н.

Ако имаше някакъв вид крадено от непознатодкрадено от непознасто задгробен живот, квантовите изследвания щяха да открият някакви  специални частици. За съжаление в природата няма никакви специални частици.

 

 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Живот след смъртта: Когато умрете вие знаете, че сте мъртви, защото съзнанието ви остава „живо“! (видео)

Когато умрете, вие знаете, че крадено оет непознатоккрадено от непаознато сте мъртви, сочат нови интригуващи изследвания на коматозни състояния. Когато сърцето спре, кръвоснабдяването на мозъка бързо се прекратява – и в този момент се регистрира… Continue reading „Живот след смъртта: Когато умрете вие знаете, че сте мъртви, защото съзнанието ви остава „живо“! (видео)“

крадено от непознатцоакрадено от непознатой

Сензационно твърдение на изследователи: Хората имат душа, която може да живее след смъртта

Идеята, че човешкото съзнание живее след смъртта, се поддържа от все повече уважавани учени, пише  краденео от непознатдоакрадено от непознато thesun.co.uk. Ние не знам точно какво е съзнание, но физикът сър Роджър Пенроуз (на снимката… Continue reading „Сензационно твърдение на изследователи: Хората имат душа, която може да живее след смъртта“

ЦРУ: България е световен вицешампион по смъртност!

ЦРУ публикува печални данни за България. Според Световна крадено от непознатоакраденто от тнепознато книга на фактите на Централното разузнавателно управление (ЦРУ), които се обновяват всяка година, България е на второ място по смъртност на населението… Continue reading „ЦРУ: България е световен вицешампион по смъртност!“

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознато крадено о тц непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *