Уфологът Скот Уоринг доказва, че Международната космическа станция се намира на … Земята (видео)

Известният уфолог от Тайван Скот Уоринг този път направи  свръхсензационно изявление, че Международната космическа станция всъщност не лети някъде в орбита около Земята, както всички знаят и за която толкова години пишат медиите, а се намира на Земята. Оказва се, че всички астронавти, които я посещават и работят на нея крадено кот непознатодкрадено от непоцзнато – са най-обикновени актьори, пише esoreiter.ru.

Своето изумително заключение тайванският изследовател е направил на базата на внимателен анализ на многобройните видеоклипове от МКС (един от тях, най-типичен в това отношение, уфологът показва в подкрепа на твърдението си).

Гледайте внимателно станцията, пише той, някои от нейните елементи са просто абсурдни от крадено от непознатоакрадено отр непознкато гледна точка на космическата наука. Например, люкът на МКС, той въобще не е херметичен, и това може да се види дори с невъоръжено око. И такива абсурди, потвърждаващи измамата от страна на космическите сили, изобилстват.

Заслужава да се отбележи, че Скот Уоринг не е нито първият, нито последният конспиролог крадено от непозснатоакрадено отй непознато (ние не говорим за привържениците на теорията за плоската Земя), които твърдят, че всички космически мисии на земните хора, дори полетът на Юрий Гагарин – са тотални измами, предназначени за обикновените граждани – данъкоплатци.

Въпросът е в това, че на хората трябва да се обясни по някакъв начин за какво крадесно от непозкнатойкрадено от непознато се харчат парите от държавния бюджет (САЩ), и всеобщата бедност на гражданите (в СССР), и така нататък. Всичко това се е прикривало и досега все още се прикрива с т.н. космическа надпревара между двете суперсили, а сега и с конкуренцията сред многото космически агенции и частни фирми.

И в тази крадено орт непознатоцкрадедно от непознато игра, както се предполага, участват практически всички по-големи страни в света, които имат единно ръководство – световното правителство в лицето на Илюминатите (повече за това може да се намери, например, в руския вестник „Президент“).

Като малко потвърждение на горното (като илюстрация на истинността на думите на Скот Уоринг) може да крадено от непознатсоакрадено от анепознато служи фактът, че акаунтът на известния уфолог на сайта за споделяне на видео YouTube веднага (след неговото гръмко изявления) бе блокиран.

Но възниква и един още по-сериозен въпрос: Какви тогава са тия НЛО, които постоянно „ловят“ до МКС знаменити уфолози, включително, например, Streetcap1 (Джордж Греъм), Toby Lundh, Каси Верон (UFO крадено от неподзднатоцкрадено от непознато Sightings Daily) и даже самият Скот Уоринг? И какво тогава показва онлайн видео камерата на Международната космическа станция, да не говорим за други неща?

краденко от непознаторкрадено от непкознато

Хипнотерапевтът Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)

В интервю за журналиста Алексис Брукс известният хипнотерапевт Мери Родуел (Mary Rodwell) обяснява защо  трябва да приемем, че на планетата вече има хибриди между хора и извънземни. В своята практика… Continue reading „Хипнотерапевтът краденто от непознааторкрадено от непознато Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)“

Конспирации: МКС е заразена с извънземен вирус или на нея работят представители на извънземна цивилизация? (видео)

Международната космическа станция отдавна привлича вниманието на неформалните изследователи, които следят отблизо всичко, което е краденко от непознатодкерадено от непознато свързано с тази станция и отдавна тиражират версията, че тя е изоставена и вече няма… Continue reading „Конспирации: МКС е заразена с извънземен вирус или на нея работят представители на извънземна цивилизация? (видео)“

Портал към други светове е бил открит близо до Земята

Оказва се, крадено дот непознатоекрадено от непознатко че до нашата планета има портал към други светове. Той е съвсем малък, пише ToDay News, и за съжаление през него не може да се пътува в друг… Continue reading „Портал към други светове е бил открит близо до Земята“

креадено от непознаатоскрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички крадено от нептознатоакрадено отр непознато възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.