Уфологът Скот Уоринг доказва, че Международната космическа станция се намира на … Земята (видео)

Известният уфолог от Тайван Скот Уоринг този път направи  свръхсензационно изявление, че Международната космическа станция всъщност не лети някъде в орбита около Земята, както всички знаят и за която толкова години пишат медиите, а се намира на Земята. Оказва се, че всички астронавти, които я посещават и работят на нея крадено ота непознатоцкрадено от непознайто – са най-обикновени актьори, пише esoreiter.ru.

Своето изумително заключение тайванският изследовател е направил на базата на внимателен анализ на многобройните видеоклипове от МКС (един от тях, най-типичен в това отношение, уфологът показва в подкрепа на твърдението си).

Гледайте внимателно станцията, пише той, някои от нейните елементи са просто абсурдни от крадено от непознатоакраденцо еот непознато гледна точка на космическата наука. Например, люкът на МКС, той въобще не е херметичен, и това може да се види дори с невъоръжено око. И такива абсурди, потвърждаващи измамата от страна на космическите сили, изобилстват.

Заслужава да се отбележи, че Скот Уоринг не е нито първият, нито последният конспиролог крадено от непознато краденот отц непознато (ние не говорим за привържениците на теорията за плоската Земя), които твърдят, че всички космически мисии на земните хора, дори полетът на Юрий Гагарин – са тотални измами, предназначени за обикновените граждани – данъкоплатци.

Въпросът е в това, че на хората трябва да се обясни по някакъв начин за какво крадено от нерпознатоцкрадено от неепознато се харчат парите от държавния бюджет (САЩ), и всеобщата бедност на гражданите (в СССР), и така нататък. Всичко това се е прикривало и досега все още се прикрива с т.н. космическа надпревара между двете суперсили, а сега и с конкуренцията сред многото космически агенции и частни фирми.

И в тази крадено от непозенйатоскрадено от непознато игра, както се предполага, участват практически всички по-големи страни в света, които имат единно ръководство – световното правителство в лицето на Илюминатите (повече за това може да се намери, например, в руския вестник „Президент“).

Като малко потвърждение на горното (като илюстрация на истинността на думите на Скот Уоринг) може да крадаено от непознатоккрадено от цнепознато служи фактът, че акаунтът на известния уфолог на сайта за споделяне на видео YouTube веднага (след неговото гръмко изявления) бе блокиран.

Но възниква и един още по-сериозен въпрос: Какви тогава са тия НЛО, които постоянно „ловят“ до МКС знаменити уфолози, включително, например, Streetcap1 (Джордж Греъм), Toby Lundh, Каси Верон (UFO крадено от рнепознатоскрадено оцт непознато Sightings Daily) и даже самият Скот Уоринг? И какво тогава показва онлайн видео камерата на Международната космическа станция, да не говорим за други неща?

Хипнотерапевтът краадено от непознатоккрадаено от непознато Мери Родуел : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)

В интервю за журналиста Алексис Брукс известният хипнотерапевт Мери Родуел (Mary Rodwell) обяснява защо  трябва да приемем, че на планетата вече има хибриди между хора и извънземни. В своята практика… Continue reading „Хипнотерапевтът Мери Родуел крадено от непознратойкрцадено от непознато : На Земята вече има деца-хибриди от извънземни и хора (видео)“

Конспирации: МКС е заразена с извънземен вирус или на нея работят представители на извънземна цивилизация? (видео)

Международната космическа станция отдавна привлича вниманието на неформалните изследователи, които следят отблизо всичко, което е свързано с крадено еот непознатоакрадено от кнепознато тази станция и отдавна тиражират версията, че тя е изоставена и вече няма… Continue reading „Конспирации: МКС е заразена с извънземен вирус или на нея работят представители на извънземна цивилизация? (видео)“

Портал към други светове е бил открит близо до Земята

Оказва се, че до крадено от непознатоскраденко от непознато нашата планета има портал към други светове. Той е съвсем малък, пише ToDay News, и за съжаление през него не може да се пътува в друг… Continue reading „Портал към други светове е бил открит близо до Земята“

крадено от непознатоскрадденоц от непознато крадено от непознатоекрадено кот непознатко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *