Загадката на Oumuamua: Странен астероид или „Пратеник“ на извънземна цивилизация – 1 (видео)

В края на ноември 2017 г. астрономическите обсерватории на Хавай развълнуваха целия свят със странна новина. Оказва се, че на  19 октомври в Слънчевата система е навлязла огромна, много удължена „скала“, с тъмно червен цвят, съдържаща в състава си много метал.

Скалата е квалифицирана като „астероид“, който получава странното име Oumuamua, което на хавайски означава „пратеник“. И цялата световна преса  незабавно обърна внимание на този Пратеник.

Информацията, която беше представена на публиката, беше много оскъдна. Oumuamua – както се твърди, е космическа скала,  дълга  около 400 метра и около 40 метра в диаметър, летяща със скорост 100 000 километра в час и бавно се върти около една от своите оси, като прави един оборот за 8 часа. Както казват астрономите, скалата е дошла извън Слънчевата система, тъй като нито в пояса на Кайпер, нито дори в облака на Оорт  астероиди с такава повърхност не се наблюдават.

Всичко това изглежда доста странно, особено предвид цвета на „астероида“. Както бе казано, той е  „тъмно червен, в резултат на продължително излагане на космическата радиация, която е бомбардирала Oumuamua милиарди години.“

Трудно е да се възрази за цвета на астероида, той е видим за астрономите. Особено за астрономи, които го следят с  инфрачервен телескоп. Ако във видимия спектър „астероидът“ се вижда като  тъмно червен, значи по-голямата част от изходящата светлина от него е  в инфрачервената област на спектъра. Това е много важен детайл, за който пресата по  някаква причина не пише.

Но затова пък преди пресата писа много за специалния  астрономически проект на Ватикана (?!) – инфрачервения телескоп LUCIFER ( Large Binocular Telescope Near-infrared Spectroscopic Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research).

Библията твърди, че Земята е плоска и куполът на небето над нея е нарисуван. Но главните официални адепти на тази книга харчат луди пари за  астрономия, която по отношение на религията на Ватикана е наука еретична. И още нещо, кой знае защо ватиканският телескоп е наречен Луцифер. Библията казва, че героят с това име е много, много лош.

Подобен интерес към инфрачервената астрономия се наблюдава по целия свят, дори Китай построи свой инфрачервен телескоп. А Съединените щати и Русия, които отдавна   имат инфрачервени телескопи, преместиха някои от тях в Антарктида. И целият този шум започна около 2010 г.

В същото време започна и още едно, много далече от астрономията, явление. Явление, по- близо до някакъв вид телепатия, в резултат на което много странни сънища започнаха  да сънуват милиони хора по целия свят. Това   особено засегна хората от всякакви видове религиозни култове.

Например, на един от независимите свещеници, г-н Omol, е било показано приближаването към Земята на някакво небесно тяло,  същността на което, когато го видял, не успял  дори да го изтълкува. Но след като прочел специализирани книги по  астрономия, осъзнал, че му е показано пристигането в Слънчевата система на Черна дупка.

Това е едно от най-впечатляващите доказателства за получаване на знания за навлизане в Слънчевата система на странно ново тяло,  макар че  мистиците на тайните общества са видели нещо като това, но много преди 2010 година. Достатъчно е да си припомним филма „Петият елемент“, наситен с видими и невидими символи на Илюминатите:


С наближаването на 2012 г. все повече и повече хора, все повече и повече бяха  въвличани  във версията за пристигането в  Слънчевата система на  мистериозната Planet X, която с леката ръка на Закария Сичин бе решено да се нарича Нибиру. Въпреки това, нито през 2012 г., нито дори през 2017 г. тази Нибиру, която  всички много очакват, не се появи, което даде на скептиците  всички основания да  твърдят, че Нибиру не съществува!

Но както  добре е  забелязал израелски експерт по Нибиру,  Ювал Овадия – може би в цялото това „шоу с Нибиру“ има важен за световните правителства смисъл? Ако всяка година цялата преса  обещава, че „утре ще пристигне Planet X“, но ще минат ден, месец, година, и нищо няма да пристигне, хората устойчиво и постоянно ще отхвърлят всякаква информация за това, че в Слънчевата система нещо е долетяло

Независимо от това, НЕЩО все пак е пристигнало в Слънчевата система. И то идва именно в  обещаната от „нибиролозите“ 2017 г. И не на 19 октомври, както пишат астрономите, а на 23 септември 2017 г. Едва различим на фона на другите светли точки,  някакъв обект,  наблюдаван в района на звездата Вега, започва интензивно да излъчват в целия електромагнитен спектър, включително радиовълни,  привличайки  вниманието на астрономите от цял ​​свят.

С избухването на това излъчване се свързват ТОТАЛНИТЕ ПЛАНЕТАРНИ сривове в  системите за обмен на данни, които започват от 23 септември и се наблюдават в световен мащаб.

Обектът, който излъчва тези сигнали,   официално е наречен „астероид“ Oumuamua,  а официалното обяснение на комуникационните сривове, причинени от него, са „изригвания на Слънцето“, за които се  пише от сутрин до вечер.

Но истинското обяснение е известно и дискутирано изключително от астрономите, които използват за такива дискусии вътрешните мрежи за комуникация между обсерваториите.

Макар че много хора в света завиждат на бизнесмени, фотомодели и известни футболисти, астрономията в това отношение е много по-интересна професия.

На   тези хората се плащат заплати не само за да  не правят нищо, а за това, че  правят всичко за собственото си удоволствие, като използват толкова скъпи играчки, каквито и  най-богатият милиардер не би купил децата си.

Затова нито един  астроном няма да си мръдне пръста пред  заплахата да загуби заветното си място. Затова всичко, което стана известно за „астероида“ Oumuamua, беше получено от пенсионирани астрономи, които вече нямат какво да губят.

А  според  тези стари астрономи, Oumuamua понастоящем се държи като сонда, изпратена в  Слънчевата система за наблюдение.

Това се потвърждава и от данните на космическите телескопи Hubble и  Spitzer, които са в публичен достъп, но за които нито един от обикновените хора няма достатъчно мозък да  разбере и да дешифрира.

Някои честни астрономи копират всичко това  за всеки случай и в близко бъдеще обещават да го разшифроват.

Такива изявления на мистериозни астрономи могат да бъдат приети  със скептицизъм, но за най-голямата изненада потвърждаването на това, което казват,  идва от други източници, които не са свързани с астрономите.

Но  за това –  малко по-късно. Следва.

Тайнствен междузвезден обект получи обозначението 1I / 2017 U1 Oumuamua

Откриването на първия междузвезден обект в Слънчевата система се превърна не само в едно от най-важните открития на годината, а и като се отчита уникалността на обекта, бе решено да… Continue reading „Тайнствен междузвезден обект получи обозначението 1I / 2017 U1 Oumuamua“

Мистерия: Хора от всички краища на Земята започват да сънуват един същ тайнствен непознат

Мистериозно откритие  на американския психолог През януари 2006 г. при един  психолог в Ню Йорк дошъл мъж с проблеми в личния си живот. Той обяснил на лекаря, че дълго време… Continue reading „Мистерия: Хора от всички краища на Земята започват да сънуват един същ тайнствен непознат“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *