Инвазията: Шестоъгълен НЛО прелетя над Южна Дакота (видео)

Скот Уоринг, добре известният уфолог от Тайван, твърди, че нападението на извънземни срещу Земята ще се случи в обозримо бъдеще, той е готов да покаже доказателства за тази теория.

Уфлозите са все по-убедени, че извънземните скоро ще нахлуят на Земята. Предположенията им се основават на многобройни доказателства, получени по време на наблюдението на пространството близо до Земята, както и на техните заключения и съобщения на очевидци.

Добре известният експерт по извънземни цивилизации Скот Уоринг още преди няколко месеца за пръв път обяви, че хуманоидите ще се опитат да нападнат нашата планета в края на годината, но малко хора го чуха, а сега много от тях са готови да се съгласят с авторитетния експерт.

Защото броят на доказателствата за неговата правота нараства всеки ден – те са получени от самия уфлог. Преди няколко дена той станал свидетел на полет на извънземен кораб, който приличал на шестоъгълник. НЛО прелетя над мемориала Crazy Horse, разположен на Черните хълмове в Южна Дакота. Трябва да се отбележи, че Уоринг е видял подобна аномалия преди около 25-30 години на същото място. За какво може да става дума?

Самият изследовател е склонен да вярва, че Черните хълмове са убежище на извънземни, тяхна тайна база. Възможно е в хода на предстоящата инвазия тази област да се превърне в стратегически важен пункт за представителите на извънземната раса.

Уоринг подчертава, че ще представи още доказателства за инвазия – като за целта е трябвало да отложи някои други свои дейности: например, търсене на обекти от извънземен произход на Червената планета.

„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…

Съвсем наскоро в Алабама са чути подобни апокалиптични звуци. Предложените причини включват свръхзвукови самолети, експлозия на земята или експлозия на метеорит, но нито една от тези хипотези не е потвърдена.… Continue reading „„Звуците на Апокалипсиса“ са чути на 64 места по света тази година…“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *