Как да се държим при среща с извънземни – ръководство

 

Понеже все повече се говори за предстоящото пристигане на нашата планета на извънземни (а може би те вече са тук),  трябва да знаем как да се държим с тях при евентуална среща:

Най-важното нещо, когато се   срещате с извънземна, разумна форма на живот,  е да поддържате съзнанието си в добра форма. Не се поддавайте  на паника, опитайте се да оцените трезво ситуацията. Извънземните могат да се разделят условно на три вида и сега ще разгледаме за всеки един тях  начина си поведение, предпазните мерки и варианти за действие.

1) „Приятелски“ настроени –  такива, които са решили да влязат в контакт с  вас изключително с  приятелски цели, дошли са с мир, може би се интересуват от обмен на информация, общуване по различни теми. Техните намерения по отношение на вас не са опасни.

Не се страхувайте да се отправите с тях на временно космическо пътешествие, ако те ви предложат. С тях  трябва да проведете приятелски диалог без агресия.

2) „Неутрални“ – които са пристигнали на Земята с някаква своя цел, която не е  заплаха за човечеството, а вероятно те не искат да комуникират. Когато се срещате с такива  – продължете да се занимавате с рутинните си  дейности в района на срещата и не се притеснявайте. Можете да ги наблюдавате, това е безопасно, а  можете и да напуснете мястото на  контакта. Не забравяйте, че целта на тяхното посещение на планетата не е заплаха за вас и за планетата Земя.

3) „Агресивни“ – този вид извънземни наистина са  опасни. Те ще се опитат да ви атакуват и да ви заловят за своите научни експерименти или за да ви експлоатират като работна сила.

Тук основното е да оцелеете, да се скриете от тях сред хора, не трябва да оказвате въоръжена съпротива, защото вероятно ще ви ликвидират. Ако не сте  успели да избягате и ви заловят, опитайте се да спечелите  тяхното доверие за да си подготвите план за бягство.

Предстои ви да  откраднете космическия им кораб, за да можете да се върнете. Опитайте се да намерите лоялен към вас извънземен, може би той ще ви помогне да се  спасите. Не губете надежда за спасение и не изпадайте в паника.

Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще е печална“ (видео)

Режисьорът Ридли Скот смята, че нашата галактика се обитава от стотици видове разумни същества и че всяка среща с извънземен разум едва ли ще завърши щастливо за човечеството, съобщава онлайн… Continue reading „Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще е печална“

Световната конспирация и извънземните – 2

Победният марш на Обединеното кралство и впоследствие пълно господство над моретата, не престава да учудва  и до сега. Как страна, която има малко нейна територия може да създаде такъв флот?… Continue reading „Световната конспирация и извънземните – 2“

Човечеството е загубило звездните войни

„Звездните войни“  вече са започнали. И началото е поставено от наша страна. До  такъв неочакван извод стига професорът от  Университета в Колорадо, САЩ, Й. Xaйнек, в своята „Синя книга“, в… Continue reading „Човечеството е загубило звездните войни“

Извънземните същества: Част 1. Обитаемият Космос (видео)

Изминаха над 60 години от излизането на човека  в Космоса.  Въпреки това, към днешна дата, резултатите от изследването на космоса не са толкова грандиозни, колкото изглеждаше в „началото на пътя.“… Continue reading „Извънземните същества: Част 1. Обитаемият Космос (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *