„Съюзът на деветимата неизвестни“ установява мир и ред на Земята

 
В интернет се появи информация за мистериозния „Съюз на Деветимата  неизвестни„. Този мистериозен  съюза датира от 3-ти век пр. Хр.

Според легендата, именно тогава новият император Ашока се  ужасява, след като анализира човешките загуби от войната за Калинга, организирана от близките му.

Досега всички смятаха, че това е само легенда, но последните факти показват обратното. Така например,   френският писател Луи Жаколио, след като посещава Калкута като консул, разказва, че деветима  непознати хора контролират всички научни разработки.

Те не позволяват да се внедряват широко  научни постижения, които могат да навредят на хората. Например, мъдреците за дълго време засекретяват тактиката на психологическата война, тя се появява едва в началото на ХХ век.

Представителите на тази  група имат информация за това как да убиват врага от разстояние, знаейки само мястото на определени точки на тялото му.

Повече по темата за Деветимата Неизвестни:

Спасяване на човечеството от самото него: тайната на „Деветимата неизвестни“

Повечето от нашите читатели вероятно никога не са чували за „деветимата неизвестни“ спасители на света. От всички тайни общества вероятно това е най-тайното. Историците не  дори не са сигурни дали… Continue reading „Спасяване на човечеството от самото него: тайната на „Деветимата неизвестни““

Тайните Владетели на света – хипотеза

„…Излиза, че от древни времена съществува на Земята някакъв таен полумистичен Съюз на деветимата. Това са някакви чудовищни  засекретени мъдреци, или изключително стари, или безсмъртни  и те правят две неща.… Continue reading „Тайните Владетели на света – хипотеза“

 

Засекретената Антарктида. Неизвестни обекти летят над Южния континент (видео)

Антарктида малко се различава от Марс, освен че има повече кислород. Южният полюс крие много повече загадки от далечната Червена планета. Платон е смятал, че материкът е голям фрагмент от… Continue reading „Засекретената Антарктида. Неизвестни обекти летят над Южния континент (видео)“

Последвайте ни в Телеграм

Група:

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *