Мистериозен, огромен, триъгълен НЛО, лети по цял свят (видео)

Триъгълният  НЛО, който преди това е бил забелязан от очевидци в САЩ, очевидно е решил да разшири зоната на обхвата си и се е преместил в Шотландия.

Всеки път, когато някой види този обект, описанието му е едно и също. Той е черен и има огромни размери. А полетът му преминава на ниска височина с ниска скорост и без никакъв шум.

Много свидетели съобщават за чувство на страх или дори изтръпване, когато забележат обекта. Също така има случаи на пълно вцепеняване и загуба на паметта.

Последното наблюдение, регистрирано от организацията MUFON, е било в Глазгоу, Шотландия.

Свидетел, чието име не се съобщава от уфолозите поради съображения за сигурност, казва, че е видял триъгълния НЛО вечерта, когато паркирал близо до дома си.

Той пише, че вниманието му било привлечено от светещ  обект на височина 15-30 метра в небето, който плавно се движел на изток.

НЛО имал странни източници на светлина под формата на оранжеви пръстени, позволяващи да се забележи триъгълната му форма.

Според свидетеля, НЛО летял със скорост 30-50 км / ч., като при това не издавал никакви звуци.

Човекът излязъл на главния път навреме  за да заснеме полета на НЛО.

Свидетелят също така добавя, че по това време го   обхванал неразбираем панически страх, но все пак успял да извади  телефона и да включи записа.

 

Мистерия: НАСА публикува снимка на НЛО до Слънцето. Не коментира (видео)

Слънцето е основният източник на енергия за живота на Земята. То не само е в центъра на нашата Слънчева система, но също така е и в центъра на много религиозни… Continue reading „Мистерия: НАСА публикува снимка на НЛО до Слънцето. Не коментира (видео)“

Лунна мистерия: В ударния кратер Евдокс е открита пирамида

В лунния  кратер Евдокс, който се намира в планински район между Морето на Яснотата  и Морето на Студа,   на снимките,  изпрати от космически кораб LROC, ясно се вижда пирамида, разположена… Continue reading „Лунна мистерия: В ударния кратер Евдокс е открита пирамида“

Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)

На 13 октомври голяма група поклонници се събират  в град Бенин Сити в щата Едо, в южната част на Нигерия, на около 40 км на север от река Бенин, 330… Continue reading „Мистерията в Нигерия: Повтори ли се Фатимското „Чудо на Слънцето“ или е постановка на илюминатите (видео)“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *