Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

В много голямо и много неочаквано интервю за Си Ен Ен, излъчено в понеделник, Луис Елизондо (Luis Еlizondo), бивш високопоставен служител на Пентагона,  заяви, че по негово мнение, има всякакви  доказателства за пряко присъствие на извънземни на нашата планетаhttp://edition.cnn.com/2017/12/18/politics/luis-elizondo-ufo-pentagon/index.html?sr=fbCNN121817luis-elizondo-ufo-pentagon0959PMVODtopLink.

Луис Елизондо до октомври миналата година оглавява  тайна правителствена програма крадено от непозкнатойкрайдено от непознато за разследване на потенциални заплахи от  НЛО. Програмата е създадена по искане на  сенатор Хари Рийд и с финансовата подкрепа на една от космическите корпорации.

Тайната програма на Пентагона е насочена към събиране на  информация за  всякакви  аномалии, събрана както с помощта на техническите средства на военните, така и чрез крадено от непознатоткраденое от непознаато интервюиране на множеството очевидци. Освен това се предполага „да се установи и определи дали тази информация е потенциална заплаха за националната сигурност на САЩ“.

„Ние открихме много неща, – заяви в интервюто Елисондо – нашите пилоти често идентифицираха „аномални“ самолети, които  игнорират законите на аеродинамиката. Те се движат и маневрират крадено окт наепознатоекрадено от непознато по абсолютно невъзможни екстремни начини. Такива апарати нямат нито военновъздушните сили Съединените щати, нито която и да е друга  страна“.

Освен за CNN, бившият военен чиновник  даде интервю и за „Ню Йорк Таймс“ (https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/pentagon-program-ufo-harry-reid.html?_r=0), т.е. ресурс, който както и CNN,  не може да бъде наречен „жълт“.

В интервю за The крадено от непознатоекрадено от снепознатао New York Times,  Елизондо каза практически  същото  нещо, както и всичко онова, за което пише „жълтата преса“ от  катастрофата на НЛО в Розуел през 1947 г. Тоест преразказа попадналите в  неговия отдел свидетелства на  американски военни, които са видели с очите си такива неща, които не се поддават на никаква крадено от непознатокккрадено сот непознато земна логика и за които им е било наредено да запазят мълчание.

Представени са  и други доказателства. Например, направени под микроскоп снимки на метал, открит на мястото на катастрофата на НЛО:

А още по-рано, около две седмици преди появата на г-н Елизондо по медиите,  в интернет се появиха фантастични кадри, крадено от непознатоккраденсо оет непознато за които се твърди, че са  заснети от оптиката американски изтребители, сблъсквали се  с НЛО в продължение на десетилетия.

Тъй като сега има много такива клипове и много от тях са правени в студио и са фалшиви, на новината не бе обърнато  особено внимание дори и от уфолозите. Но както крадейно от непознаторакрадено от непознато се оказа – всички видеоклипове са реални, и  сега те  активно се показват от всички големи новинарски канали, а  бивши и настоящи военни и американски политици всичко това усилено  коментират.

Според легендата на  г-н Елизондо, бюджетът на подконтролното му звено е бил само 22 милиона долара, което е смешно крадено от непознатоакраденцо от неапознато в сравнение с други цифри от други източници. Всъщност обекти като Зона 51 консумират трилиони, които не са регистрирани никъде.

Пак според легендата на Елизондо, той активно работил за Пентагона, докато не се разочаровал и напуска в знак на протест. Това също е  твърде смешно, защото  без знанието на ръководството  краденок от непокзнатоткрадено от непознато интервю за Си Ен Ен не би дала дори чистачката, която мете  пред портите на базите за  тайни проекти.

Такива са  обаче  законите на жанра. Аудиторията крадено от непознратоакрадено от нептознато в САЩ и така, меко казано, е доста шашната.  Ако на американците бъде показано, че министърът на отбраната на САЩ  закусва с извънземни, на много неподготвени граждани биха могли да им експлодират мозъците. Затова  всичко се прави  постепенно.

И  се прави от дълго време. Чрез филми, чрез игри, чрез „жълтата краденос от непознаторкрадено от непаознато преса“. Сега оба, изглежда, че започва нова и последна фаза. Настъпило е времето,  когато високопоставени служители на Пентагона ще разкажат за извънземните директно по CNN. Така че както изглежда, настъпват интересни времена.

Чилийските ВВС разсекретиха кадри с НЛО, който разпръсква неизвестна субстанция в атмосферата (видео)

Невероятните кадри крадено от нрепознаторкрадеано от непознато показват черен обект, летящ в небето и разпръскващ някаква неизвестна субстанция в атмосферата. Властите са изучили това видео много внимателно, но две години след заснемането на мистерията казват,… Continue reading „Чилийските ВВС разсекретиха кадри с НЛО, който разпръсква неизвестна субстанция в атмосферата (видео)“

Странният космически обект Oumuamua крадено от непознатсоккрадено отц непознато е покрит със защитен слой от въглерод (видео)

Учени от университета Куинс в Белфаст считат, че мистериозният обект, който наскоро влезе в Слънчевата система, е покрит с дебел слой от органичен материал с дебелина половин метър, който е… Continue reading „Странният космически обект Oumuamua е покрит със защитен крадцено от непознато крадено отс непознато слой от въглерод (видео)“

Американското министерство на отбраната показа лов на НЛО (видео)

Министерството на отбраната на САЩ разсекрети два видеоклипа, направени от военни пилоти през 2004 г. На тях може да се види как пилотът взима на прицел въздушен обект с неопределена… Continue reading крадерно от непознато крадено оет непознато „Американското министерство на отбраната показа лов на НЛО (видео)“

 

крадено от непознаткоакраденой от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *