Странният обект на лунната повърхност е извънземен робот? (видео)

 

Джордж Греъм на канала Streetcap1 в YouTube постоянно показва клипове, които така или иначе компрометират работниците на НАСА, които не забелязват на снимките от Луната и Марс мистериозни обекти, макар често да ги ретушират , преди да ги качат на официалния сайт на космическата агенция.

Новата находка на известния шотландски уфолог се отнася до странен обект на лунната повърхност.

Самият Джордж нарича този обект роботизирана извънземна сонда, с други думи този обект много прилича на извънземно устройство, като например луноход. За каменен блок е прекалено неестествен и правилен, т.е. той е изкуствен.

Самият Джордж Греъм е по-скромен в оценките си за открития обект на снимката на Луната. По негово мнение, това може да е както извънземен, така и земен апарат, но във всички случаи е много интересна находка, за която от НАСА сега, вероятно, много съжаляват.

 

 

 

Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради  със старинна архитектура, които  са с … Continue reading „Конспирации: Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *