12 необясними обекти на снимки от Марс (видео)

Едва ли някой би възразил, че след Земята Марс е една от най-интересните планети в нашата Слънчева система. Научихме толкова много за Червената планета, че променихме мнението си за всичко, което знаехме преди.

И накрая, изследователите откриха, че Марс не винаги е бил пустинно и негостоприемно място. Всъщност, преди милиони години, Червената планета е била много подобна на Земята.

През последните години учените откриха, че Марс има течна вода, която тече по повърхността. Това е откритие, което коренно промени всичко, което някога сме знаели за Марс. Ако има вода, тогава може да има и живот на Марс.

Но не само открихме, че на Марс има течна вода, а учените от НАСА   доказаха, че на Червената планета е имало атмосфера, подобна на атмосферата на Земята в далечното минало.

Но не само учените направиха важни открития на Марс миналата година, много уфолози по света идентифицираха странни структури на снимки, получени от Червената планета.

Въпреки, че някои от тези „структури“ не са нищо повече от игра на светлини и сенки. Но някои от тези „обекти“ не могат да бъдат рационално обяснени и по този начин мнозина вярват, че в далечното минало Марс е бил обитаван от древна цивилизация.

Вижте сами:

Сензация! На Марс са намерени мъртви извънземни в скафандри

Руският уфолог  Валентин Дегтярев от Нижни Тагил е стигнал до извода, че учените от НАСА не  казват истината на хората за  Марс. Проучвайки снимки от роувъра Curiosity, уфологът е открил… Continue reading „Сензация! На Марс са намерени мъртви извънземни в скафандри“

Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)

Идеален „каменен кръг“ е бил открит на снимка, направена от марсохода Curiosity, която преди няколко дни се появи на официалния сайт на НАСА (видеото по-долу).   ще се събудят и… Continue reading „Марсиански хроники: Curiosity oткри и засне идеален каменен кръг (видео)“

Снимка с неизвестен марсиански апарат се появи на сайта на НАСА (видео)

На поредната партида от снимки, изпратени от ровъра Curiosity и публикувани на официалния сайт на НАСА на 12 юни тази година, виртуалния археолог Маурисио Руис е открил странен обект, който… Continue reading „Снимка с неизвестен марсиански апарат се появи на сайта на НАСА (видео)“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *